loader
bg-category
Beauty Cheat Sheet: tirsdag den 5. august

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Der sker meget i skønhedens verden. I stedet for at forsøge at holde trit med det hele, lad os hjælpe. Her er hvad du behøver at vide i dag.

1. Drew Barrymore tilføjer parfumer til hendes skønhedslinje, Flower. De nye dufte er betegnet "Cherished", "Sultry" og "Radiant" og vil være tilgængelige i oktober hos Walmart butikker landsdækkende. For mere, tjek Huffington Post.

2. NARS kosmetik har meddelt Charlotte Rampling som det nye ansigt af sin Audacious Lipstick Collection. Den 68-årige skuespillerinde har været en langvarig museum af Francois Nars. Dette vil være hendes første skønhedskampagne om ti år. For at se billeder af de fantastiske nye annoncer, gå over til Daily Mail.

3. Ifølge Style.com har trendy polsk mærke Jin Soon opdateret sin faldskuffe med fem nye nuancer, herunder: Nocturne, Pastiche, Heirloom, Mélange og Farrago. Varemærkerne indtager mørkegrå, abrikos, turkis, sølv og aubergine (henholdsvis). De nye farver har også teksturer inspireret af stoffer lige fra banen. De vil være tilgængelige senere i måneden på jinsoon.com.

4. Hermès parfume € 450.000 synes at have fordampet fra en fragtbeholder nær Le Harve (en lille by i Normandie-regionen i Frankrig). Produktet var sandsynligvis beregnet til oversøiske markeder, før tyve brød ind i skibsværftet sent torsdag aften og hitched en traktor-trailer til beholderen fyldt med designer parfume. Anhængeren blev fundet mandag i en nærliggende by. Undersøgelsen pågår.

5. Rhianna har udgivet sin anden Viva Glam læbestift til MAC kosmetik, en frostet mauve. Skyggen kan bæres alene eller blandes med andre farver for at skabe en dybere nuance. Farven vil også være tilgængelig i en glans. Begge går i salget den 11. september. Alle provenuet går til MAC AIDS Fund, som hjælper mænd, kvinder og børn ramt af hiv og aids.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære