loader
bg-category
Den helbredende kraft af aromaterapi

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Aromaterapi er blevet brugt siden oldtiden som en naturlig helbredende hjælp, der fremmer følelsesmæssigt og fysisk velvære. Selv om det ikke er anerkendt som en legitim afdeling af medicin i USA, er aromaterapi en holistisk terapi, der praktiseres af mange læger og forskere i udlandet. Det er også indarbejdet i adskillige spa-behandlinger og skønhedsprodukter.

Æteriske olier virker på to måder: gennem absorption eller indånding, selvom der også er nogle fordele forbundet med luftdiffusion (rums duft). Æteriske olier ekstraheres fra forskellige plantedele afhængigt af olien. "Du kan ekstrahere olier fra blomster, kviste, blade, stilke, harpikser og jævne rødder fra daglige planter til mere eksotiske," siger Kathy Phillips, grundlægger af This Works, en række aromaterapeutisk bad, krop og hudpleje. Når man vælger produkter til aromaterapi, er det vigtigt, at de er lavet med æteriske olier, og at olierne er rene, naturlige og ikke syntetiske. Ifølge Charlene Florian Barker, vicepræsident for kreativ kreativ udvikling for Kerstin Florian International, er nøglen til at dechifrere, om et produkt indeholder ægte æteriske olier (i modsætning til syntetiske) at have tillid til din næse. "Hvis en duft stikker rundt, er den ikke ren. Gode ​​æteriske olier spredes meget hurtigt, "siger hun.

Tre til at prøve:Eucalyptus: God til at bekæmpe forkølelseMed sine stærke antiseptiske egenskaber kan eucalyptus hjælpe med at afværge en forestående kulde.

Lavendel: God til antibakterielle formålEn af de mest alsidige æteriske olier, lavendel har antiseptiske, antibiotiske og antifungale egenskaber.

sandeltræ: God til beroligende sanserneBrugt siden oldtiden er sandeltræ kendt for sine beroligende og beroligende egenskaber.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære