loader
bg-category
Beauty Cheat Sheet: Tirsdag den 22. juli

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Der sker meget i skønhedens verden. I stedet for at forsøge at holde trit med det hele, lad os hjælpe. Her er hvad du behøver at vide i dag.

1. Laura Mercier har lanceret sit nyeste i indviklede nyskabende fonde: Laura Mercier Smooth Finish Flawless Fluide. Formuleret til at udviske ufuldkommenheder og efterlade huden uden fejl, er formlen let, fugtsikker og svedtæt. Den leveres i 24 oliefrie nuancer og er nu tilgængelig på Sephora.

2. En ny app, The Beauty Mirror, giver folk mulighed for at overveje plastikkirurgi til at uploade selfies og se resultaterne af forskellige kosmetiske procedurer i 3-D, før de bruger store penge for at få noget gjort. Brugere kan reducere deres rynker, forbedre deres læber, løfte deres øjenbryn og så videre. For mere på appen, tjek New York Daily News.

3. Hvis du er fan af Stella, Stella McCartneys underskrift duft, gør dig klar til et nyt udseende. Women's Wear Daily rapporterer, at mærket genopretter duften med en ny pakke, ny flaskestørrelse og nyt ansigt: hollandsk model Lara Stone. Duften selv forbliver uændret. Det nye udseende ruller ud verdensomspændende den 1. augustst.

4. Daily Mail har undersøgt den nye kosmetiske forbedringstendens af semi-permanent øjenbryn tatoveringer. For alle, der søger tykkere, fyldte pander, procedurer tatoveringer på mikrofine hår under dine naturlige. Udseendet varer mellem 14 måneder og to år.

5. Forskere arbejder på at udvikle en ny solcreme pille, Business Insider rapporter. Adskillige orale solcreme er tilgængelige på markedet i dag og tilbyder en høj dosis antioksidanter til bekæmpelse af solskader. Selvom disse har vist sig at øge hudens modstandsdygtighed mod solskader, har de en meget lav SPF sammenlignet med creme solcreme og anbefales ikke som erstatning for regelmæssig solcreme brug. Forskere er dog håb om, at forsøg med en aminosyre, der findes i bakterier, alger og svampe, kan føre til en eventuel oprettelse af en mere effektiv oral solcreme.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære