loader
bg-category
Den ene, hvor jeg opdager en Lip Liner jeg egentlig elsker (og brug)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

"Hvad skal jeg gøre med dig?"

Det er det, jeg spekulerer på, hver gang en læbeforing slutter på mit skrivebord. Prøv som jeg måske, jeg kan bare ikke blive ophidset med lip liners. Kan du?

Jeg ved det ikke, måske er det fordi jeg ser dem som et, for det meste unødvendigt, ekstra skridt. Måske fordi de ser så beskedne ud i forhold til de luksuriøse læbestiftrør. Uanset årsagen har de en tendens til at ende op i bunden af ​​min skuffe og aldrig se dagens lys igen.

Men der er en lip liner, der hidtil har undslapet denne dystre skæbne. Det er Delilah Lip Line Long Wear Retractable Pencil i Naked.

Selv om det ligner en mørk mauvish lyserød, oversætter farven til en blød nøgenrosa på læberne. Flatteringly feminin og nem at bære, det er en af ​​disse my-læber-men-bedre nuancer. Det er kun lidt mørkere end min naturlige lip farve, hvorfor jeg kæmpede for at bestemme dens opholdskraft.

Nogle gange vil jeg se i spejlet og tænke: "Geez, har du allerede forsvundet?". Men ved nærmere inspektion indså jeg, at det ikke havde det. Naked var der stadig. Men det ser så meget ud som min læbefarve, jeg har ofte mistet det for det (når jeg bærer det alene på de "ingen makeup makeup look" dage)!

Så, opholder sig magt godt. Naked varer flere timer, eller indtil du spiser (drikker du kan). Og det hjælper også dine læbestifter lidt længere. Fordi det er sådan en neutral farve, kan den bruges med alle nuancer, fra pigehvaler til sultry røde til jordiske brune. Det er meget alsidigt, hvilket er cool.

Naked forhindrer også læbestifter fra blødning og fjerning. Jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig har oplevet disse irritationer, mens jeg bærer den. Det gør dybest set alt, hvad en lip liner skal gøre.

Og tekstur er også ret cremet. Det er ikke det creamiest jeg har prøvet, men det glider temmelig glat på læberne. Ingen rive der. Når du er færdig, kan du blande farven med penslen gemt i enden af ​​blyanten. Det er ikke meget blødt (bummer!), Men i en knivspids vil det gøre jobbet.

Børsten er ikke det eneste der er skjult. Delilah Lip Line Long Wear Retractable Pencil kommer også med en blyantspidser. Hvorfor har den brug for en, hvis den kan trækkes tilbage? For præcision.

Du ved hvad de inddragelige blyanter er som. De kommer med et godt punkt, der bliver fladt efter et par anvendelser. Takket være den indbyggede sharpener kan du holde denne altid perfekt spids. Ønsker du ikke, at hver indtrækbar blyant kom med en nu?

BUNDLINJEN

Fordele: Creamy tekstur, glider glat på læberne; Flatterende blød lyserød skygge, kan bruges med enhver farve; God farve udbetaling; Imponerende opholdskraft; Hjælper læbestifter længere og ikke bløder; Chic emballage; Indbygget børste og skærper.

Ulemper: Børsten er for stiv.

Resumé: Delilah Lip Line Long Wear Retractable Pencil har en cremet og longlastig tekstur, der forhindrer læbestifter i blødning og hjælper dem med at vare længere. Den leveres med en indbygget sharpener og børste (men dette er for stiv).

Pris og ledighed: £ 20 hos SpaceNK

Bedømmelse: 4/5

Pr Prøve.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære