loader
bg-category
Produktanmeldelse: Dior HydrAction Corps Body Sorbet Emulsion

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Hydraction Corps Body Sorbet Emulsion Mærke: Dior Størrelse: 600 ml / 6,7 ounce Pris: $40

Fra Dior's hjemmeside: Frisk og let, denne subtilt parfumerede mælkevæske fugtiger og genopfrisker huden.

Hvad jeg kunne lide: - fugt - absorberer hurtigt - er ikke fedtet

Hvad jeg ikke kunne lide: - varer ikke hele dagen - duften - prisen

Min krops hud er tør og det bliver alvorligt dehydreret i de kolde vintermåneder. Så jeg er altid på udkig efter en creme, der stærkt fugtiggøres, og det er bare hvad dette produkt hævder at gøre.

Cremen er hvid og har en let, lidt likviditet, men ikke løbende konsistens. Det går glat, absorberer hurtigt og er slet ikke fedtet. Det efterlader min hud blød, glat og fugtig, men ikke så meget som jeg har brug for det, og det varer ikke hele dagen. Min hud begynder at have tørre patches igen om aftenen. Gør mig ikke forkert, dette er en god men overpris produkt, der gør præcis hvad enhver fugtighedscreme skal gøre, det gør bare ikke meget for meget tør og dehydreret hud.

Jeg er ikke særlig glad for duften, da jeg foretrækker, at min hudplejeprodukt er duftfri. Men det har en dejlig duft, der ikke er overvældende.

Produktet indeholder flere blødgørende ingredienser som Isononyl Isononanoat og Caprylic / Capric Triglycerid, som er et ekstrakt afledt af kokosnød. Den indeholder også glycerin, som tiltrækker vand fra miljøet og nedsætter fugtighed og silikoner som cyclopentasiloxan og dimethicon for at give huden en glat følelse. Men en af ​​hovedbestanddelene er Alkohol, som kan tørre.

Resumé: Samlet set er denne fugtighedscreme kun gennemsnitlig. Det hydrater huden og efterlader det blødt og glat. Men det hydrerer ikke meget tør hud meget godt og varer ikke hele dagen. Og jeg kan bare ikke synes at retfærdiggøre prisen. $ 40 for en duftende fugtighedscreme, der gør præcis hvad en almindelig fugtighedscreme skal gøre er bare for meget.

Bedømmelse: 3/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære