loader
bg-category
Produktanmeldelse: Bourjois Little Round Pot Blush

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Lille runde blomstring Mærke: Bourjois Størrelse: 2,5 g Pris: £6.25

Fra Bourjois hjemmeside: Blødere og mere fløjlsagtig takket være en ny perleffekt og en flot blanding af pigmenter. Den bagte tekstur forvandles på huden til et let ultrafint presset pulver, der er let at påføre og blander upåklageligt. Et slag i børsten afslører den uimodståelige aroma af rosen duftende pulver.

Hvad jeg kunne lide: - smukke nuancer - meget pigmenteret - giver et smukt og glødende blusset udseende - langvarig - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - det hærder - emballagen - børsten

Bourjois Little Round Pot Blush fås i 12 nuancer, der har tre forskellige typer finish: skinnende, mat og perle. Den skygge jeg har er Rose D'Or, som er en smuk sand rosenrød pink med gyldne shimmers, der ikke er over toppen.

Tekstur er flot og blødt, selvom det er lidt gritty i nogle nuancer. Det går glat og er let at blande. Farven er ret pigmenteret, og du behøver kun lidt for at få et flot udseende. Men du skal være forsigtig når du anvender den, da det er meget nemt at gå overbord med dette. Den har en dejlig rose duft og varer i det meste af dagen. Jeg har sjældent brug for at foretage nogen touch-ups.

Fordi rødmen er bagt og ikke presset, har den tendens til at hærde efter et stykke tid, men dette problem kan let løses ved at fjerne det øverste lag med en tandbørste. På den måde er rødmen lige så god som ny.

Blusherne kommer i en plast, rund kuplet formet beholder. Farven på emballagen passer til rødmen i indersiden, så det er nemt at identificere den skygge, du vil have. Blush kommer med et spejl og en børste, som begge er ubrugelige. Spejlet er bare for lille. Og mens jeg kan lide den buede form af penslen, som passer til dine kinnes konturer, er børsterne bare for tynde og for hårde, og de ridsede mit ansigt lidt. Og der er ikke et rum til børsten, så det sidder bare oven på rødmen.

Resumé: Samlet set elsker jeg virkelig denne rødme. Det er meget pigmenteret og lidt går langt. Det giver mine kinder et smukt spolt udseende, der varer næsten hele dagen. Men det hærder efter et stykke tid og det indbyggede spejl og pensel er ubrugelige.

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære