loader
bg-category
Dette Under-the-Radar Company blev netop navngivet nr. 1 hudplejemærke i Nordamerika

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Opdater 16 april 2018:

For andet år i træk er Rodan + Fields blevet udnævnt til nummer et hudplejemærke i USA. Selvom, endnu mere spændende, er mærket også blevet kaldt det første hudplejemærke i alt Nordamerika, såvel.

"Vi er utrolig beærede over at være nummer et hudplejemærke i USA i to på hinanden følgende år, og nu i Nordamerika," siger Diane Dietz, administrerende direktør, Rodan + Fields, i en pressemeddelelse. "Dette er et testamente for vores produkter, der leverer synlige resultater, vores personlige, direkte til forbrugers tilgang og iværksætterstyrken i vores konsulentfællesskab. "

Det er ikke alt, siger Rodan + Fields, Chief Financial Officer Chris Newman, en omsætning på op til $ 1,5 mia. Sidste år og forventes at opleve tocifret vækst i løbet af de næste fem år. Så det er sikkert at sige, at dette mærke kun bliver mere populært overarbejde, så hvorfor ikke prøve det selv?

Original Post 4 april 2017:

Nummeret en hudpleje mærke i USA blev netop annonceret, og overraskende er det ikke en, du kan finde i dit lokale apotek, Sephora eller stormagasin. I en nylig rapport udpegede markedsundersøgelsen, Euromonitor International Ltd., Rodan + Fields det største hudpleje-mærke i USA i 2016, og overgik mange store skønhedsbrancher og blev det hurtigst voksende hudplejemærke i de sidste seks år.

Men det er ikke alt. Mærket er populært faktisk, at det også allerede har overskredet sit mål om at blive et milliard dollar mærke og opnåede mere end $ 1 mia. i omsætning sidste år.

Hvis du ikke er bekendt med Rodan + Fields, er det et brand grundlagt af to dermatologer, Dr. Katie Rodan og Dr. Kathy Fields, der ønskede at skabe hudplejeprodukter, som de ville sælge direkte til forbrugerne via deres mobile og sociale netværk. Denne unikke metode er meget forskellig fra traditionel markedsføring, men det har hjulpet mærket med at vokse hurtigt og nå mere end en million kunder.

"Vi er yderst stolte over at være nummer et hudplejemærke i USA", siger Diane Dietz, brandpræsident og administrerende direktør i en pressemeddelelse. "Vi tror på vores klinisk testede hudplejeordninger, high-touch, high-tech tilgang, og Independent Consultant-samfund er ved at omdanne hudplejekategorien og hvordan folk handler."

"Jeg er sygeplejerske og var flov over at være i nærheden af ​​nogen, da jeg havde #acne. Nu, med pletterne forsvinder, har jeg mere #tillid til mit job! "Cassandra, #RodanandFields PC. ⠀ ⠀ "Double tap" Cassandra inspirerende resultater. 🌈 # RFBreakTheCycle

Et indlæg delt af Rodan + Fields (Official) (@rodanfields) den

Med denne form for hurtig vækst i popularitet er det ret indlysende, at mærket er et værd at prøve. Ønsker du en fuld tilbagekøb på mærket? Vores redaktør har testet det i en måned og fortalt alle detaljer her.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære