loader
bg-category
5 tegn Det er tid til at foretage en ændring

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ændring er skræmmende skræmmende.

For mig er det endnu værre end at have en flok store, hårede, svarte edderkopper, der kryber rundt om mig. Det er en af ​​mine største frygt forresten. Jeg hader absolut edderkopper, og hopper og skriger som en kvinde, der besidder selv ved synet af en lille en.

Derfor har jeg i årtier nøje undgået at ændre sig som pesten (eller sagt mange store hårede edderkopper). Selvom jeg var helt, helt, fuldstændig elendig.

Jeg vidste, at jeg aldrig tilhørte små gamle Senigallia. Heck, jeg tilhørte ikke hele Italien. Jeg vidste, at jeg spildte de bedste år i mit liv ved at lave ting, der ikke ophidsede mig, med folk der viste deres "venskab" og "kærlighed" ved at kritisere i stedet for at støtte mig og se andre leve det liv, jeg ønskede. Livet, jeg ikke havde modet til at leve.

Indtil det hele blev for meget. Noget havde snappet inde i mig, og jeg indså, at det endelig var tid til at gøre den store, fuldstændig skræmmende forandring. Her er de tegn, der (endelig!) Førte mig til denne erkendelse og bad mig om at handle:

1. Du har glemt, at du har valg

Vi mennesker bliver nemt vant til noget. Crappy job, voldelige forhold, giftige venskaber ... Efter et stykke tid bliver de så vant til, at de føler sig normale. Vi begynder at tro, at det er hvordan vores liv altid vil være.

Det plejede jeg også at tænke på. Jeg havde denne vanvittige drøm om at flytte til storbyen (London, baby!) For at gøre en karriere ud af at skrive. Men jeg troede, jeg kunne ikke få det til at ske. Jeg var bare en simpel, naiv lille pige fra Senigallia. Piger som mig bruger hele deres liv i deres små landsbyer, giftes og jonglerer et dårligt betalt job hos en voksende familie. De går ikke ud og jager deres drømme.

Så i år har jeg opholdt sig i min lille landsby. Og i et forhold, der havde kørt sit kursus for længe siden. Uden et job, der fik mig til at stå op om morgenen og fik mig til at føle, at jeg gjorde en forskel, om end lille, i verden.

Det var kendt. Det var sikkert. Det var kvælende. Og det sugede hele livet ud af min sjæl. Jeg tror, ​​det var en af ​​de vigtigste faktorer, der førte mig til depression. Hvad der er kendt og sikkert kan bogstaveligt talt dræbe dig. Så langsomt forstår du ikke engang det.

Denne erkendelse hjalp mig til at ændre mit perspektiv og indse, at vi ikke behøver at være i samme situation, gøre de samme ting og leve i samme drama, bare fordi det er kendt. Vi har valg. Gør dem, der nærer din sjæl, ikke ødelægge det.

2. Du er blevet et offer

Når der opstod noget dårligt, plejede jeg at undre mig, "hvorfor mig?". Jeg troede, jeg var uheldig. Et offer for omstændigheder. Var arbejdsløs? Der var ingen job i denne crappy økonomi. Erklæret med min søster? Hun var urimelig. Fik en dårlig karakter i skolen? Læreren var svært at behage.

Der var altid nogen eller noget andet at bebrejde for mine fejl og skuffelser. De var de middelmænd, der var nødt til at ændre sig, ikke mig.

Jeg tog fejl. Jeg er ikke magtesløs. Og du er heller ikke. Det er denne offer mentalitet, der får os til at føle sig magtesløse. Når vi stopper med at pege fingre og begynde at undre os: "Hvad kan jeg gøre for at forbedre denne situation?", Skifter vores perspektiv.

Vi indser, at vi kunne have studeret hårdere, eller nærmer os jobsøgning på den helt forkerte måde. Først da er vi klar til at foretage en forandring. For det bedste.

3. Du er let irriteret

Livet er fyldt med mindre irritationer. Når vi er glade og tilfredse, lader vi dem rulle væk fra ryggen. Men når der er noget galt, forstyrrer de os stor tid. Alt kommer på vores nerver, og vi har ikke længere tålmodighed til at håndtere det, vi nu opfatter som store problemer.

Denne holdning ødelægger alles liv. Din utilfredshed og irritation gør alle andre ulykkelige og irriterede også. Det behøver ikke at være sådan. Denne usunde holdning er et tegn på, at noget skal ændres. Find ud af hvad det er, tag kontrol over det, og reparer det.

Hvis det er for svært, start med at ændre den måde, du svarer på disse små irritationer. I stedet for at blive automatisk irriteret, tag en dyb indånding og slip den. Du vil føle dig meget lykkeligere og afslappet og klar til at gøre endnu vigtigere ændringer i dit liv.

4. Du går i den forkerte retning

Nogle gange fortæller verden, at du gør det fantastisk, men du føler bare ikke det. Alle nyder dit velbetalte, sikre arbejde, men vågner om morgenen for at gå til kontoret føles som en fængselsstraf for dig. Dine forældre er stolte, du har besluttet at studere lov og glæder dig til at forkaste pengene til din undervisning, men du vil hellere være en kunstner i stedet.

Du ved, du er på den forkerte vej, men kan ikke se nogen gafler på vejen. Bare tag det af. Det er sjovt at skuffe folk, men hvis din vej fører i modsat retning af din drøm, vil det føre til et liv fuld af ulykke og bitterhed.

Det fortjener du ikke. Find modet til at ændre løbet af dit liv, og efter den oprindelige skuffelse vil dine kære indse, at du har lavet det rigtige valg også. De vil have, at du også er glad og opfyldt.

5. Du bruger mere tid dagdrømmer end i nutiden

Som forfatter og kreativ elsker jeg dagdrømmer og tænker på forskellige scenarier og resultater. Men da jeg sad fast i en rusk, plejede jeg at gøre det bogstaveligt hele dagen lang. Nogle gange vil jeg ikke engang bemærke folk, der taler til mig, så absorberet var jeg i mine drømme.

De involverede mig i at skrive, bo i byen og tjene penge til at spænde på nogle små luksuser. Jeg arbejder stadig på den sidste del, men de to første drømme er blevet en realitet. Når du dagdrømmer for meget om en ting, er det et sikkert tegn, du skal forfølge det.

Er du klar til at foretage en ændring nu?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære