loader
bg-category
Beauty Cheat Sheet: Mandag den 21. april

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Der sker meget i skønhedens verden. I stedet for at forsøge at holde trit med det hele, lad os hjælpe. Her er hvad du behøver at vide i dag.

1. Hemmeligheden til hertuginden af ​​Cambridge's fejlfri look? Lancôme. Ifølge Daglig post, Kate har afsløret, at hun skylder hendes fantastiske hud til Lancôme Hydra Zen ansigtscreme (som desværre ikke sælges i staterne) og Advanced Génifique serum (som vi også kommer til at elske). Hun siges også at være en fan af mærkeets mascaraer. Hvis du vil efterligne Kates udseende, læs hele historien her.

2. Syneron modtog FDA-godkendelse til at markedsføre UltraShape ™ -systemet til ikke-invasiv reduktion af abdominal omkreds via fedtcelle ødelæggelse i sidste uge. Hvad betyder det for dig? Fra og med maj vil et udvalg af dermatologer og plastikkirurger kunne tilbyde systemet, som "er den første og eneste ikke-invasive kropshormonbehandling, der bruger pulserende, fokuseret ultralydsenergi, der netop retter sig mod subkutant fedt, samtidig med at det omgivende væv holdes , vaskulatur, nerver og muskler intakte. " Med andre ord vælger den selektivt fedtceller, og det kræver mindre nedetid, så en fuld behandling kan afsluttes om fire uger. Læs mere på UltraShape-webstedet og hold dig opdateret her for udviklingen.

3. elsker en blowout bar? Også os! Og hvis du kan lide din skønhed ala carte (og på flugt), har du held og lykke - hurtige skønhedsbjælker er de seneste i skønhedstendenser. Ifølge New York Times, skønhed barer, der tilbyder tjenester lige fra makeup touch-ups til farvestænger, der vil rette dine rødder, åbner op hele New York City og Los Angeles og deres tjenester er meget mere overkommelige end en traditionel salon. Bor du ikke i nogen af ​​disse byer? Vi bliver nødt til at vente og se, om det fanger, men denne skønhedsredaktør har en fornemmelse, det vil. Læs alt om det her.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære