loader
bg-category
Det smarte sæt, der hjalp mig mesteren Art of Eyeliner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg ved ikke, hvad jeg kæmper mest med ... anvender bronzer, så jeg ikke ligner, at jeg lige er faldet i en mudderpulje ... eller tegnet en lige linje med eyeliner.

Mens jeg arbejder på at mestre den foruroligende kunst af bronzing, tror jeg, at jeg endelig har fundet en løsning for alle mine eyeliner woes: Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set. Samarbejdet med Pixiwoos søstre, Sam og Nic Chapman, indeholder sættet fire børster, der gør eyeliner-applikationen fra et absolut mareridt til en komplet brise.

Ja, selvom du er nybegynder. Ja, selvom du er den klumpigste person på planeten. Ja virkelig.

Lad os se nærmere på hver børste, skal vi?

Det Peget Linerbørste har et lille, men bredt, fladt og konisk hoved, der let giver dig mulighed for at skabe både tynde og tykke linjer. Børsterne er stive, men på ingen måde ridser og fungerer godt både med væske og gelformler. Jeg bruger det også som en pande pensel til at udfylde nogle sparsomme områder og give mine øjenbryn et mere poleret look.

Det Eyeliner børste har et fast, vinklet hoved designet til at give optimal kontrol langs lash line. Jeg finder det særligt velegnet til at skabe katteflicket udseende. Den form passer ind i det yderste hjørne af mit øje godt, så jeg kan få det katteudseende virkelig nemt.

Det Smudge børste har tæt pakkede bløde børster formet som en "C". Det kan bruges til at blødgøre og blande hårde eyeliner linjer for at skabe sexet røgfyldte eller rodet grunge udseende. Men jeg foretrækker at bruge den til at anvende øjenskygger på de nederste linjer. Det giver et meget blødt, naturligt udseende, som jeg elsker.

Det Precision Liner Brush er den mindste. Børsterne er korte, spidse og koniske, hvilket skal gøre det let at anvende eyeliner med den største præcision. Selvom det er meget præcist, finder jeg hovedet lidt spinkelt. Det var derfor, i modsætning til de andre børster, tog denne en smule at vænne sig til. Det er også den mest delikate børste af partiet. Da jeg vasker det, faldt hovedet bogstaveligt talt. Boooohh! Jeg var ikke særlig hård på det, men læring lært: denne skal håndteres med ekstra omhu!

Disse børster er en glæde at arbejde med, og en glæde at se. De skinnende lilla håndtag er helt smukke, og en god ændring fra de sædvanlige sorte eller træhåndtag, de fleste børster har.

Sættet kommer også med en smuk sølvpose til opbevaring af børsterne. Det er meget praktisk, især til rejser. Uanset hvor jeg er, fra nu af vil jeg altid kunne skabe ethvert eyeliner-look, jeg længes efter med lethed og præcision.

Tak Sam og Nic!

BUNDLINJEN

Fordele: Sættet gør det nemt at skabe enhver form for eyeliner form og se, du vil have; The Pointed Liner Brush giver dig mulighed for at tegne både tynde og tykke linjer og fordobles som en øjenbryn børste; The Eyeliner Brush er perfekt til katteflicket udseende; Smudge børsten kan bruges både til at skabe smokey udseende og anvende øjeskygger på den nederste lashline; Precision Liner Brush er den mindste, og giver dig mulighed for at arbejde med præcision selv i små områder; Meget smuk, børsterne har skinnende lilla håndtag; Sættet leveres med en stilfuld sølvpose til opbevaring af børsterne.

Ulemper: Precision Liner Brush er lidt spinkle, og hovedet bryder let af.

Resumé: Real Techniques Collector's Edition Eyelining Sæt indeholder alt hvad du behøver for at skabe enhver form for eyeliner form, størrelse og look, du ønsker, med let og præcis.

Pris og ledighed: £ 16,95 på Escentual, Amazon og Ulta

Bedømmelse: 4/5

PR Prøve. Affiliate links.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære