loader
bg-category
4 Makeup fejl, der forårsager øjenskygge at skabe

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Øjenskygge krøller er den hurtigste måde at tage dit udseende fra glam til grunge (ikke på en god måde). For at komme til bunden af ​​hvad der forårsager det, spurgte vi Edgar Dominquez, global pædagog for jane iredale, for at få et indblik i, hvordan man undgår den mest almindelige ansøgning faux pas, der forårsager uønsket creasing.

Anvend øjenskygge direkte på olieagtige øjenlåg:"Hvad de fleste ikke ved, er at der ikke er noget som et olieagtigt øjenlåg," siger Dominquez. "Du har ikke oliekirtler rundt om øjenområdet - hvad der virkelig får din øjenskygge til at falde, er formen på dit øje og det faktum, at du blinker tusindvis af gange om dagen. Hvis du har et hættetæt låg, er der måder at holde din skygge fra krølle. Nøglen her er en øjenprimer eller blotting øjenlåg forsigtigt med ansigtsblottpapir for at hjælpe med at absorbere overskydende fugt. "Vi anbefaler Benefit Stay Stray ikke Øjenskygge Primer ($ 26) og TATCHA Original Aburatorigami ($ 12) blotting papirer.

Brug et flydende fundament / concealer på dine øjenlåg som en øjenskygge base:"Brug af et flydende fundament eller concealer som en øjenbase er ikke din bedste løsning", siger Dominquez, der forklarer, at de fleste fundamenter og skjulere normalt skaber for meget fugt på dine øjenlåg. "Fugtige øjenlåg er ikke i stand til at absorbere overskydende olie, og på grund af deres konsistenser, vil de begynde at skrue op, og produktet vil slå sig ned i fine linjer. Stifter eller skjulere med oliekontrollerende egenskaber kan være meget tørre for øjet. "Hvis du har brug for en hurtig løsning, anbefaler Dominquez at støv et gennemskinneligt pulver som jane iredale Amazing Matte ($ 35) med en børste på hele dit øjenlåg for at hjælpe med at absorbere uønskede fugtighed.

Anvendelse af øjenskygge med fingrene eller engangsproblemer med ansigtssvampe vs. brug af rigtige børster:"Fingre og øjenskum applikatorer anvender ikke øjenskygge jævnt, og det er meget svært at opnå en poleret finish", forklarer Dominquez og tilføjer, at de fleste makeup mærker har en række makeup børster med forskellige teksturer, børster og former af en årsag. "Jo tættere en øjenskygge børste er, jo mere pigment du vil samle op. Når du anvender øjenskygge, vil du trykke og forsigtigt trykke den på dit øjenlåg og derefter blande det ud. Jo mere du blander, desto mindre sandsynligt er det at dine skygger vil falde. "

Anvendelse af øjencreme direkte på øjenlågene:"Øjecremer kan virke vidundere under vores øjne, men ligesom nogle fundamenter og skjulere kan de ødelægge vores øjenskygge," advarer Dominquez. "Anvendelse af en øjencreme på dine øjenlåg vil skabe for meget fugt, hvilket gør det umuligt for din øjenskygge at forblive put og ikke skrue. Hvis du skal anvende øjencreme til den øverste del af dit øje, skal du kun anvende det om natten og bare på pandebenet. Huden er så tynd omkring øjenområdet, så en lille smule produkt vil gå langt. "

Anvender for meget øjenskygge og ikke presser det ind i din hud:Dominquez siger, at anvendelse af for mange lag med øjenskygge fører til krølling. "Årsagen til, at mange kvinder anvender lag oven på lag i deres øjenskygge skyldes manglen på pigment, der findes i skyggerne. Hvis du laver dette, vil det ikke kun gøre dine låg tunge, men det vil også få skyggen til at falde, "tilføjer han. "Jeg foreslår at investere i højkvalitets øjenskygger og pigmenter, så du ender med at bruge mindre på dine øjne, hvilket giver mindre plads til at krølle samtidigt."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære