loader
bg-category
8 nemme ændringer, der kan hjælpe dig med at tabe dig

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ville det ikke være godt, hvis du taber, var lige så nem som at gå på din daglige rutine? Den gode nyhed er - det kan være! Vi rådførte med fitnessekspert Jenny Schatzle, som anbefalede let livsstilsændringer, der passer ind i dit daglige liv for at hjælpe dig med at tabe vægten.

Et Walking Meeting"Planlæg dit næste møde uden for, mens du går - du vil blive chokeret over, hvor produktiv det er, og alle de ideer, der vil flyde, når du ændrer dit miljø," siger Schatzle. For ikke at nævne kalorierne vil du brænde!

Stand ikke ved siden af ​​madbordetMedmindre du arbejder på festen, er der ikke behov for at du opstiller ved siden af ​​buffet. Schatzle advarer: "Stående ved siden af ​​madbordet er det mere sandsynligt, at du får snack og det hele tilføjer hurtigt, så gå væk fra bordet og ramt dansegulvet i stedet."

Øvelser skal ikke være 45 minutter til en timeAlle har 10 minutter rigtigt? "Mit motto er, at 10 minutter er bedre end ingen minutter. Bevægelse forbrænder kalorier, skaber energi og kan i sidste ende ændre din dag. Kan ikke passe ind i en fuld træning? Find 10 minutter at presse i vægtede kredsløb, gå en mile run / walk eller gøre en 10 minutters yoga kredsløb, "siger Schatzle.

Start din dag ved at skrive den nedNogle gange er alt hvad du behøver for at få dig i den rigtige tankegang. Schatzle foreslår: "Første ting om morgenen, skriv ned en ting, du er taknemmelig for, og en ting du skal gøre for at være sundere, end du var i går. Start din dag på denne måde sætter dine intentioner og fokuserer på en positiv og sundere dag. "

Gå til en tur efter aftensmad Spring fjernsynet efter middagen og gå en tur. Schatzle anbefaler, "Hvis du sidder på sofaen efter aftensmad, får du tankeløst at spise eller kræve dessert, så tag dig af sofaen. Rutiner skaber vaner, så ændre din rutine, og du vil ændre dine vaner. "

Start med en smoothie En god beslutning fører til en anden. "At lave en smoothie tager omtrent lige så meget tid som at lave en skål korn og det er fyldt med næringsstoffer og fibre for at holde dig fuld. Når du starter din dag med en sund mulighed, er du mere tilbøjelig til at træffe sundere beslutninger hele dagen, "rådgiver Schatzle.

Drik et grønt juice, når du har en længsel Schatzle siger, "Cravings for sukker, fedt og salt er som regel en reaktion, der fortæller os, at vores krop er i mangel på noget - for eksempel, at salt kræver at du er dehydreret - en grøn juice er fyldt med vitaminer, næringsstoffer og fibre brændstof kroppen, og ni gange ud af 10, efter du drikker det vil du ikke længere begær en pint af Ben og Jerry's.

Gør Bicep Krøller Klem i nogle vægt træning har aldrig været nemmere. "Uanset om du er købmand, opdager en tung genstand eller bærer dine børn, skal du begynde at lave bicep krøller, når som helst du finder dig selv i ting. Dette er en nem måde at opbygge muskler og forbrænde kalorier i løbet af dagen, "siger Schatzle.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer