loader
bg-category
De 9 Motivational Songs, der får mig igennem en hård træning

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Kan du træne uden musik?

Det kan jeg ikke. Jeg prøvede, men jeg har lyst til at give op efter 10 minutter. Det er bare så kedeligt.

Men når jeg lægger de rigtige spor, føler jeg mig motiveret og energisk for at komme igennem min træning. Pludselig er det nemt. Og sjovt. Det er musikens magt.

Jeg har mange sange på min spilleliste, men der er nogle, jeg skal bare lytte til hver gang jeg træner. De er gode til at få mit hjerte til at pumpe og inspirere mig til at være den bedste version af mig selv. Hele tiden.

Så her er det, min ultimative træningsliste:

1. Født denne vej af Lady Gaga

Jeg er ikke et lille monster, men jeg finder denne sang så magtfuld og inspirerende. Det har en god rytme til at udøve, og minder mig om, at der aldrig er en god undskyldning for at diskriminere nogen. Nogensinde.

2. Forsvage tyngdekraften fra onde

Nogle kan argumentere for, at dette ikke er up-tempo nok til en træning, men jeg er ligeglad. Det er en af ​​mine yndlingssange nogensinde. Hver gang jeg hører det, inspirerer det mig til at følge mine drømme, være mig selv i en verden, der vil have mig til at overholde, og ja, færdig med den kick-ass træning også. Det får mig til at føle sig uovervindelig, ligesom der ikke er noget jeg ikke kan gøre.

3. Fighter af Christina Aguilera

En kraftig up-tempo sang, Fighter er fantastisk at få din pulsracing. Og minde om, at du aldrig skal give op, uanset hvor mange udfordringer (og jerks) du finder undervejs.

4. Hall of Fame af Script ft Will.I.Am

Den perfekte sang for at holde dig presset igennem denne træningssession, minder Hall of Fame os om, at vi skal stræbe efter at være mere end bare modeller og fodboldspillere (selvom hvis de er dine lidenskaber, følg dem). Når du finder dit sande kald og dedikerer dig selv til det, kan du virkelig udrette noget. Selv afslut denne træning.

5. Jeg levede af en republik

En anden stærk sang med en stærk besked. Lev hver dag til fulde. Spild ikke endnu et sekund. Du får det ikke tilbage. Og det inspirerer mig til at komme igennem træningen. For at gøre alt, hvad jeg vil gøre, skal jeg være sund og energisk.

6. Så meget bedre fra legally blonde Musical

Jeg elsker Elle Woods. Hun er bevis på, at kvinder kan være smukke med hjerner (undskyld, kunne ikke modstå). Denne sang er ret osteagtig, men meget fængelig (enhver træningssession behøver en melodi som denne) og en stor påmindelse om, at der er mere til livet end ser og mænd. Udfordre dig selv, og du vil blive forbløffet over, hvad du kan opnå.

7. Berømmelse fra Fame The Musical

Hver gang jeg hører denne sang, skal jeg flytte min krop. Jeg kan ikke hjælpe det. Det er smitsomt. Det gør det så godt til at udøve.

8. Ikke regn på min parade fra Funny Girl

Er en afspilningsliste nogensinde færdig uden en smule Barbra Streisand? Selvfølgelig ikke. Denne sang holder mig motiveret under kardio træning og minder mig om at jeg skal følge mine drømme, uanset hvad naysayerne siger.

9. Vi er Champions of Queen

Dette er den perfekte måde at afslutte en træningssession på. Du betalte dine afgifter, kom igennem træningen, og nu kan du høste sine gevinster, mester. Godt klaret!

Hvad er din ultimative workout-spilleliste?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære