loader
bg-category
Jeg forsøgte en fast-imiterende kost, og det var så meget lettere end det lyder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lad os bare komme til punktet: Det er muligt at høste fordelene ved fastende (der er mange) uden de risici, der er forbundet med ubeviste "detoxer" som Master Cleanse. L'Nutra's ProLon 5-dages måltidsprogram er baseret på videnskabelige opdagelser, der hjælper med at opnå positive virkninger af fastende, samtidig med at man sparer af ulemper ved at smitte kroppen med de relevante næringsstoffer og næringer.

Hvis du vil vide mere: Du behøver ikke at fortælle mig, at nedskæring af kalorier og begrænsende fødeindtagelse er nøglen til mange af mit livs mål: at tabe sig, spare penge og ikke bruge så meget tid på at lave mad og rydde op i køkkenet. Mange årtier af undersøgelser inden for langlighedsforskning har også konkluderet, at begrænsning af kaloriindtag - specifikt gennem fasting - kommer med en lang række andre fordele, nemlig at sænke aldring, forbedre helbred, sænke inflammation, forbedre skadede celler og øge livet span.

Forudsætningen om en fastende kost kan lyde simpelt nok (bare spring over måltider, ikke?), Men udførelsen er alt andet end. Bortset fra roadblocks som følelse af hængning og manglende viljestyrke kan vand-kun eller trendy "detox" diæt straffe på kroppen, når det ikke gøres ordentligt under vejledning fra en professionel. Indtast: L'Nutra ProLon 5-dages måltidsplan ($ 250), et alternativ til risikable DIY-muligheder, der både er nøglefærdige og vigtigst udviklede fra mange års videnskabelig forskning og klinisk test. Opfundet af Dr. Valter Longo, professor i biovidenskab og direktør for Longevity Institute ved USC, er ProLon faktureret som en fast-imiterende kost (også kendt som en fastende fødevareplan), som trækker kroppen i fastende tilstand, mens tillader forbruget af visse kulhydrater, proteiner, fedtsyrer og næringsstoffer. Den plantebaserede måltidsplan er beregnet til at blive udført fem dage ad gangen, med en menu med supper, grøntsager, nødder og kosttilskud, der tæller op til alt fra 700 til 1.100 kalorier om dagen. Jeg rydde min sociale plan for en uge og tog kosten til en prøveperiode.

Dag 1: Mandag

Jeg kigger ind i min kasse og trækker ud kittet til min første dag i programmet. Maden kommer rationeret og individuelt færdigpakket, hvilket gør det nemt for folk på farten. For den første dag i kosten tildeles jeg en kæmpestor 1100 kalorier, hvilket også er det beløb, jeg forbrugte i et møde fredag ​​aften - bare fra vin.

09:00.: Jeg ned frokost L-Bar mens du går til metroen. Selv om jeg generelt ikke er en fan af slik i morgen smager den nutty bar temmelig godt. Et stykke tumbles ud af emballagen og lander på jorden. Hele baren er 280 kalorier, og jeg bemoan forlader 50 af dem på fortovet.

9:30 a.m..: ProLon-planen giver mulighed for en kop kaffe "i nødstilfælde." Det er mandag morgen, så det er en nødsituation. Jeg tager to algerolie (vegetarisk omega-3s) kosttilskud med kaffen.

11:00 a.m.: "Jeg er sulten," siger jeg til min computerskærm, mens jeg målrettet sletter e-mails. Rummaging gennem mit måltid kit, jeg afdækker kale crackers og en taske med oliven. Jeg går lidt ud af måltidsplanordningen, men de salte fødevarer er virkelig tilfredsstillende. "Pas på," siger min kollega. "Du skal redde de gode ting til, når du virkelig er sulten senere."

1:30 p.m.: Jeg fortsætter med at hente min tomatsuppe-blandingspakke og sætte den ned igen. En kombination af at være for doven til at forberede den i cafeteriet og vide, at dette er mit vigtigste måltid på dagen, holder mig i at spise det. Jeg planlægger en sen nat på kontoret, så klokken 3 Det lader til en bedre tid at nyde min suppe. Jeg spiser chokoladebaren, der er beregnet til eftermiddags dessert og ned i et krus af citron spearmint te i stedet.

Klokken 3.00.: Jeg kan ikke vente længere og gå til køkkenet for at lave tomatens suppe. Det er lækkert. Jeg blander pakken med otte ounce vand og mikrobølgeovn det. Tekstur er tykkere end forventet takket være kartoffelstivelse i blandingen. Der er poser med chips i køkkenet ved den fælles mikrobølgeovn. Jeg må ikke spise chips. Jeg har ikke engang lov til at se på dem.

5:00 p.m.: Jeg er sulten, som jeg normalt er klokken 5 Men i stedet for at gå rundt på kontoret på udkig efter folk, der har mad, de vil dele, huser jeg bare min anden møtrik L-Bar af dagen. Nut-heavy barer gør mig opustet, men stadig sulten på samme tid. Det er en mærkelig følelse.

8:00 p.m.: Jeg har min minestrone suppe. Den er rigtig god.

Dag 2: Tirsdag

08:00.: Jeg vågner op og føler mig ikke sulten eller oppustet. Hvis det er sådan, jeg skal føle resten af ​​ugen, kan jeg helt gøre det her.

Kl. 8:30: Jeg indser i en uber, at jeg forlod mit måltidssæt hjemme i dag. Efter vejning af mine muligheder: 1) bryd hurtigt 2) sulte hele dagen eller 3) spørg min mand at bringe det til mit kontor, jeg træffer den faste beslutning om at gå med nummer tre.

9:35 a.m.: Min mand tekster mig, at han planlægger at arbejde hjemmefra i dag, fordi det sner. Jeg skriver tilbage: "Hvordan spiser jeg så?"

9:45 a.m.: Mand hilser og lover at bringe min måltidsboks ved middagstid. Jeg drikker nødsituation kaffe hele morgenen.

12:00 p.m.: Lige på prikken viser min mand i min kontorlobby med min mad.Jeg indånder begge poser oliven mens du kører i elevatoren tilbage op til mit gulv.

12:10 p.m.: Jeg laver svampesuppe. Det er rigtig godt og minder mig lidt af kylling ram bouillon. Fra den anden dag kommer måltidssættet med en hindbær- eller appelsinsmakeret glucosedrik, der skal tages under den hurtige tid. Denne drik hjælper med at holde mit energiniveau op, mens det daglige kalorieindtag falder. Fra nu til fredag ​​vil jeg kun spise 700 kalorier om dagen.

5:00 p.m.: Det var en lang dag med møder, og for første gang i den hidtidige hukommelse er jeg ikke ravnøs i denne time. Du kender ordspillet "du skal bruge penge til at tjene penge?" Jeg tænker, jeg kunne lave en lignende udtalelse. "Du skal ikke spise for ikke at være sulten." Fungerer det? Ingen?

7:00 p.m.: Minestrone suppe tid! Med quinoa!

Dag 3: Onsdag

08:00.: Vågn op. Føles godt.

09:00.: Drik nødkoffe. Tag kosttilskud.

Kl. 11.30: Jeg er slet ikke sulten. En kollega stopper ved mit skrivebord og spørger, hvordan den hurtige går, hvilket mindede mig om at det var tid at spise. Det var kale cracker og orange glucose drikke tid!

1:30 p.m.: På dette tidspunkt har jeg allerede smagt alt, hvad der skal smages i sættet. Menuen varierer ikke meget fra dag til dag. Frokost alternativer mellem tomat suppe og champignon suppe og middag er altid en skål minestrone. Jeg nyder virkelig smagen af ​​alle fødevarer, så jeg finder kosten ekstremt nem at følge. Min eneste klage er, at jeg ville ønske det kom med flere oliven og færre møtrikstænger, men det er hovedsageligt fordi jeg ikke nyder nogen form for barer generelt.

7:00 p.m.: Aftenstimerne bliver ret uhåndterlige ved dette punkt. Jeg bemærker, at jeg er meget mindre hængende og i bedre humør, når jeg kommer hjem, hvilket betyder, at jeg kan forberede minestronesuppe roligt i stedet for at skrige til efterspørgsel efter mad (normalt til min mand eller restaurantleverandør). Mine energiniveauer har det godt, så godt, at jeg sover senere end nogensinde og vågner op tidligere end nogensinde og stadig forbliver temmelig klar over hele dagen.

9:00 p.m.: Tag kosttilskud

Dag 4: Torsdag

09:00.: Jeg ville ønske jeg kunne sige, at jeg er ude af kaffen, men jeg har en kop. Ikke fordi det er en nødsituation, men fordi jeg teknisk set har en kop om dagen på planen og gerne vil leve lidt.

12:00 p.m.: Jeg har holdt op med at kræve junkfood og forarbejdede snacks. Jeg ønsker bare tomat suppe nu. Ikke at bekymre dig om, hvad jeg spiser hele dagen, er helt sikkert en fordel for denne plan. Yderligere frynsegoder? Et randomiseret klinisk forsøg, der blev gennemført mellem april 2013 og juli 2015 med en testpulje på 71 voksne, viste, at de, der tager proLon-fastholdende diæt i tre måneder, viste vægttab, fedt tab, nedsat inflammation og nedsat risiko for hjerte-kar-sygdomme, diabetes , kræft og andre aldersrelaterede sygdomme. Jeg kan garantere for vægttabet, anekdotisk.

7:00 p.m.: Tilskud, tjek. Minestrone suppe, check.

Dag 5: Fredag

09:00.: Jeg har det godt, men kaffe får mig til at føle mig større.

12:00 p.m.: Fem dages supper på kosten er fuldstændig gennemførlig, men jeg er glad i dag er den sidste dag, da måltidsplanen begynder at føle sig gentagne og kedelige. Selvom jeg er klar til at spise anden mad, har jeg ingen interesse for noget tungt eller usundt, ikke engang den gratis pizza på kontoret, som jeg normalt ville være over.

5:00 p.m.: Bortset fra de mange fysiske fordele, som kosten fremmer, er der også nogle mentale. Planen har hjulpet med at dræbe trang og forpligte mig til en mere langsigtet sund kostplan. Jeg fixer også mindre på min vægt. Jeg er kun ned et par pund siden mandag, men jeg føler mig meget slankere.

Bundlinie: Fem dage ad gangen er ProLon-måltidsplanen ikke kun gennemførlig, men behageligt. Den bedste del? Det giver dig mulighed for at ændre din normale kost i kun en uge hver tredje måned, men høste langsigtede fordele, der går langt ud over vægten og fedt tab.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer