loader
bg-category
De 3 Workout Routines Celebrity Trainers Swear By

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Celebrity trainers er ansvarlige for de hotteste kroppe i Hollywood. Deres sæt, reps og sved er, hvad der holder vores yndlingsstjerner i form. Og når det kommer til deres egne træning, går de lige så hårdt (og får lige så fantastiske resultater). Vi spurgte top celeb trainers at dele deres yndlingsbevægelser, så vi kan træne ud ligesom dem.

Joey Thurman, Celebrity Fitness and Nutrition Expert og Grundlægger af Lifestyle Renovation

"The Two Foot Touch er en fantastisk bevægelse for dine skuldre, triceps, rygstabilisatorer og kerne, og det er en sand test af din aerob kapacitet," siger Thurman. "Det er en variation af en plank på dine hænder."

1. Start med at komme i en push-up position med dine hænder direkte under dine skuldre eller omkring to meter fra hinanden (dermed navnet).

2. Sørg for, at dine skuldre er i overensstemmelse med dine hofter, og dine abs / gluter er forlovet for at tage belastningen af ​​din nedre ryg.

3. Tag dine fødder sammen og opretholde fodplacering under hele bevægelsen. Indstil din timer i 30 sekunder, eller mål for ca. 30 berøringer på hver side, hvis du ikke har en timer.

4. Mens dine fødder er sammen, skal du vælge en hånd op og nå over din brystlinie for at røre din modsatte hånd. Tag hånden, der bare rørte din modsatte hånd og sæt den tilbage i startpositionen.

5. Tag nu din anden hånd og rør ved den hånd, du startede med, og returner den hånd tilbage til starten. Gør denne bevægelse så hurtigt (og som kontrolleret) som du muligvis kan.

Du kan endda gøre dette til en udfordring mellem dig og en træningspartner. Hvor mange hånd kan du få i 30 sekunder uden at adskille dine fødder? Hvis dine fødder kommer fra hinanden, skal du vurdere en to-takts straf. Dit helbred er seriøst, men det betyder ikke, at du ikke kan have det sjovt at træne!

Mike Donavanik, Celebrity Trainer og Fitfusion Expert

"Min yndlingsøvelse, som jeg elsker at lave, er burpee!" han siger. "Så mange mennesker kan ikke lide det, men jeg synes det er en stor, sjov og udfordrende øvelse. Du behøver ikke masser af plads eller andet udstyr til at gøre det, plus der er så meget at foregå under øvelsen, som du Don't virkelig tænke på, hvor hårdt det er indtil du er færdig, hvilket er en god og en dårlig ting! "

1. Stå med dine fødder skulderbredde fra hinanden, vægt på dine hæle og dine arme på dine sider.

2. Skub dine hofter tilbage, bøj ​​knæene og sænk din krop i et knebøj.

3. Placer dine hænder på gulvet direkte foran, og lige indeni, dine fødder. Skift din vægt på dem.

4. Spring dine fødder tilbage for at bløde landligt på dine fødder i en fuld plank position. Din krop skal danne en lige linje fra dit hoved til hæle. Hold den kerne stram!

5. Udfør en push-up. Jeg vælger personligt mit bryst ned til jorden hver gang. På den måde arbejder du gennem en bred vifte af bevægelser.

6. Spræng eksplosivt dine fødder tilbage, så de lander lige uden for dine hænder.

7. Hop ind i luften og klapp dine hænder over hovedet.

8. Land og straks sænke dig tilbage i et knebøj til din næste rep.

Nat bardonnet, Celebrity Trainer and Fitness Expert

"Dette er en af ​​mine yndlingsbevægelser, som jeg gør for at træne mig selv, når der er lidt tid," siger Bardonnet. "Jeg kan godt lide at gøre det som en fuld krop, cardio, brændende, skulptur, kick-my-own-butt workout!"

1. Start med skiftende knæ-ups i 30 sekunder.

2. Uden nogen pause (nogensinde), følg med skiftende frontskud (fuld benforlængelse og pege på tæerne, jeg er meget teknisk) i 30 sekunder.

3. Tilføj derefter en fængselsskårer (hænder bag hovedet, plant dine hæle, fødder lidt bredere end skuldre) i 30 sekunder (hvis du vil målrette mod dine indre lår, gå bredere og åbne tæerne udad).

4. Bland det helt op, højre knæ op, højre ben spark, squat, derefter venstre knæ op, venstre ben spark, squat i 30 sekunder.

5. Hop ind i en burpee, tilføj en push-up, op og ned burpees med push-ups. Jeg plejer at lave en triceps push-up og en bred push-up i 30 sekunder.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære