loader
bg-category
5 fødevarer, der forårsager mavefedt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Er krigen på mavefedt, så du føler, at du altid er i en tabende kamp? "Belly fat er noget, du har meget mere kontrol over end du indser," siger Traci D. Mitchell, nationalt anerkendt sundhed og fitness træner og forfatter af Det Belly Burn Plan. "Og de fødevarer, du skal spise, er lige så vigtige som de fødevarer, du bør undgå, når det kommer til at aflaste vægt, især gennem din midsektion." Her er Mitchells fem store fødevarekriminalister, som du bør fjerne for at forbyde maven fra kroppen.

Spiser bare æggehviderÆg hvide er ikke iboende dårligt, men at undgå det sunde fedt, vitaminer og mineraler i æggeblommer forkorter dig på alle de fordele, denne mad tilbyder. Endnu vigtigere, når folk går ud af deres måde for at undgå hele æg, gør de det ofte for at undgå fedt. Undgå fedt er sandsynligvis en af ​​de største fejl, som en person med mavefedt kan gøre. At spise lidt mere fedt hjælper med at regulere blodsukkerniveauer og derfor insulin, hvor begge, når de er uretfærdige, er tegn på, at mavefedt vil være et problem. I stedet skal du spise hele ægget. Faktisk spis et par. Din krop og mave vil takke dig!

Lavfedt smagsstoffer yoghurtYoghurt er en anden mad, der i sin almindelige, fede form er temmelig sund. Men gennem manipulering af kemikalier, sukker og en utrolig mængde forarbejdning er den engang sunde yoghurt blevet et hotbed i problemer for vores kroppe. Uanset om det er konventionelt eller økologisk, indeholder frugtsmagede yoghurt ofte så meget som 9 teskefulde sukker pr. Portion. Hvis sukkeret ikke er der, så er kunstige sødestoffer, som aspartam og sucralose, der til at tage plads. Ligesom nogen med mavefedt har brug for lidt mere fedtindhold, skal de normalt også undgå sukker.

Hurtig løsning: Grib en beholder med almindelig yoghurt og klæd det op med valnødder, kanel, chia frø eller friske bær.

EnergibarerLigesom fedtfattig aromatiseret yoghurt har mange energibarer mellem 4 og 10 teskefulde sukker pr. Bar - og der er ikke noget sundt at spise så meget. Når vi spiser så meget sukker, især hvis det ikke er puffet af protein eller fedt, bliver vi sultne kort tid senere. Denne sult, som normalt udløses af en hurtig stigning og fald i blodsukkerniveau, opfordrer insulin til at hjælpe med at balancere tingene ud. I så fald tænk på insulin som dit "fede lagringshormon."

Single-serving havreDu tror måske, at du er bedre at spise en enkeltbetjeningspakke havre, fordi det vil hjælpe dig med at styre dine portioner bedre, men det gør du ikke godt, hvis den del er fyldt med sukker. Mange single-serving pakker af havre indeholder 4 til 5 teskefulde sukker pr. Portion. De er også temmelig lave på protein og fedt også.

SmoothiesMitchell siger, at dette er en fødevarekategori, at hun har et kærlighed / haderforhold med. "Jeg elsker dem, når jeg kan gøre dem hjemme på en varm sommermorgen, men jeg hader dem, når jeg ser folk lined up for at bestille en 16 ounce drik, der indeholder opad af 15 teskefulde sukker pr. Portion."

Hurtig løsning: Brug ingredienser som avocado, spinat, gelatine eller chia frø.

Nederste linje: Frem for alt, når det kommer til at slippe af med mavefedt, fokusere på kvaliteten af, hvad du spiser. Hvis du spiser forarbejdet eller emballeret mad, skal du være opmærksom på tilsat sukker. Endelig ikke være bange for fedt eller protein. De hjælper med at holde dig fuld og holde blodsukkerniveauet på en jævn køl.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære