loader
bg-category
Officielle regler for The NewBeauty, New Look Pinterest Contest

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

INGEN KØB NØDVENDIG FOR AT ENTER ELLER VIN. En køb vil ikke forbedre dine chancer for at vinde.

Støtteberettigelse: NEWBEAUTY #NEWBEAUTYNEWLOOK PINTEREST Sweepstakes ('Sweepstakes') er åben for lovlige beboere i de 50 Forenede Stater og District of Columbia, 18 år eller ældre. Medarbejdere af NEWBEAUTY ('Sponsor') og deres datterselskaber, tilknyttede virksomheder, reklamebureauer og reklamebureauer og deres nærmeste familiemedlemmer og / eller dem, der bor i samme husstand af hver, er ikke berettiget til at komme ind eller vinde. Sweepstakes er underlagt alle gældende føderale, statslige og lokale love og regler. Annulleres, hvor lov er forbudt.

At deltage: Konkurrencerne løber fra 14. august 2015 til 18. september 2015. For at deltage i konkurrencerne skal du gøre følgende mellem kl. 12.00 EST den 12. august 2015 og kl. 11:59 den 15. september 2015.

  1. Følg NewBeauty på Pinterest (http://www.pinterest.com/newbeautymag). Hvis du endnu ikke er medlem af Pinterest.com, skal du registrere dig for Pinterest.com for at kunne deltage i Sweepstakes.
  2. Opret et Pinterest Beauty Inspiration Board baseret på en artikel, du vælger fra NewBeauty.com, og brug mindst et billede fra NewBeauty.com artiklen.
  3. Tag #NewBeautyNewLook på dit Pinterest bord.
  4. Efterlad en kommentar til dette indlæg med et link til dit Pinterest inspirationskort.

Fredag ​​21. august, 28. august, 4. september, 11. september og 18. september 2015 vælges en (1) vinder tilfældigt fra alle kvalificerede bidrag. Fem (5) vindere i alt.

Sponsoren og dens datterselskaber er ikke ansvarlige for tabt, sent, misdirected, beskadiget, ufuldstændigt, stjålet, ændret eller ulæselige poster. Hverken sponsoren eller dennes udpegede agent påtager sig ansvar for tredjeparts manglende handling i overensstemmelse med sponsorens instruktioner vedrørende gennemførelsen af ​​Sweepstakes. Alle poster og anmodninger bliver sponsorens ejendom og vil ikke blive returneret eller anerkendt.

Præmier / Ca. Retailværdier ('ARV'): Én (1) vinder vælges ugentligt (medmindre andet er angivet, hvor han / hun vil blive tildelt:

One (1) NewBeauty TestTube, ARV: $ 29.95

Tilfældige tegninger: En vinder vælges via en tilfældig tegning blandt alle kvalificerede indlæg modtaget via gyldige webindlæg. Den tilfældige tegning udføres hver uge af sponsor. Alle vindere vil blive notificeret via e-mail, hvor vinderen vil have 72 timer for at bekræfte accepten af ​​prisen. Vinderen bliver forpligtet til at udfylde og underskrive en sverget Bekræftelse af Beføjelse og Overførsel af Rettigheder / Salgsfremstilling. Præmierne vil blive tildelt inden for 30 dage efter valg af vinder. Hvis præmieanmeldelsen returneres som ikke tilgængelig, vil det resultere i diskvalifikation, og prisen vil blive tildelt til en alternativ vinder i en separat tilfældig tegning fra alle de ikke-vindende indkomne optagelser. Hvis en vinder ellers er berettiget i henhold til disse officielle regler, men alligevel anses for at være mindreårige i hans eller hendes primære bopæl, vil vinderen blive diskvalificeret. Ingen substitutioner er tilladt. Præmier kan ikke indløses for kontanter. Præmierne kan ikke overdrages og ikke overdrages bortset fra en overlevende ægtefælle. Eventuelle andre hermed forbundne udgifter på præmie, der ikke er angivet her, er alene ansvarlig for hver vinder. Indtastning og accept af præmien er tilladelse til at bruge hver vinder navn, præmie vandt, hjemby og lighed til online udstationering, inkludering i NewBeauty magasin og andet reklamemateriale brugt af Sponsor uden yderligere kompensation, undtagen hvor lovligt forbudt. Som tilladt i henhold til loven i henhold til sponsorens privatlivspolitik, kan sponsor bruge oplysninger, som alle deltagere giver om sig selv, til at sende meddelelser om sponsorens produkter og programmer via elektronisk og almindelig post.

Deltagende deltagere er enige om disse officielle regler og dommernes og sponsorernes beslutninger og frigiver sponsoren og dens tilknyttede virksomheder samt alle andre virksomheder, der er involveret i denne Sweepstakes, samt medarbejdere, officerer, direktører og agenter fra hver, fra alle krav og ansvar i forbindelse med tildeling, accept og brug af præmie eller deltagelse i eventuel prisrelateret virksomhed. Vinderne påtager sig ethvert ansvar for enhver skade eller skade, der skyldes eller hævdes at være forårsaget af deltagelse i denne Sweepstakes eller anvendelse eller indløsning af en præmie. Sponsoren er ikke ansvarlig for nogen typografisk eller anden fejl ved udskrivning af tilbudet, administration af Sweepstakes eller i meddelelse om præmierne.

Vinderne erkender, at sponsoren og alle andre virksomheder, der er involveret i denne Sweepstakes og deres agenter, ikke gør, eller på nogen måde er ansvarlige for nogen garanti, repræsentationer, udtrykte eller underforståede, faktisk eller i lov, i forhold til kvalitet, betingelser, fitness eller salgbarhed af ethvert aspekt af prisen, bortset fra at prisen skal være underlagt producentens standardgaranti.

Sponsor: NewBeauty Media Group LLLP. 3731 NW 8th Ave Boca Raton, FL 33431

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer