loader
bg-category
Makeup Tips til svagt-skinnede kvinder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Retfærdig hud kan være vanskelig at håndtere. Jeg har meget bleg hud og på grund af det bliver jeg ofte fortalt, at jeg ikke kan bære bestemte farver, men det er ikke sandt. Mennesker med fair skin kan faktisk komme væk med at bruge lyse og dristige farver. Nøglen er at finde ud af, hvad der virker for dig. Her er et par tip til at hjælpe dig med at forbedre din hudfarve.

Fundament

Hvis du har bleg hud, så ved du, hvor svært det er at finde et fundament, der passer til din skintone. Du skal sørge for, at farven passer perfekt. Hvis det er for mørkt, ser du ud som om du har en maske. Imidlertid gør ikke mange virksomheder grundlag for meget blegede folk. Desuden har de fleste af disse fundamenter tendens til at være dyrere. En god mulighed er at bruge en tonet fugtighedscreme. Vælg et beige eller gulbaseret produkt for at minimere hudens rødme. Retfærdig hud er mere tilbøjelig til at rynke og aldring, så vælg et fundament der indeholder en god mængde SPF i den. Alternativt, altid anvende en solcreme før foundation, for at hjælpe med at bremse aldringsprocessen.

Concealer

Den tynde hud omkring dine øjne kan blive gennemsigtig, så det er muligt at se blodkarrene nedenunder. For at undgå dette skal du bruge en gulbaseret concealer, der endda udskriver skintonen. Desuden bør concealer være en skygge eller to lysere end fundamentet.

Øjne

Cool toner som grå, hvid, marineblå samt chokoladebrune, oliven og lavendel ser godt ud på bleg hud. Et blødt røget øje er en anden god mulighed.

Rødme

Påfør rødme med en let hånd og pas på at ikke overdrive det, eller du vil ende med at ligne en klovn. Cream rødmer i blege pinks og abrikoser er et godt valg til lys hud og giver dig en naturlig rosenrød glød.

bronzer

Vælg en farve, der ikke er for mørk, og anvend den let, eller du vil ende med at se unaturligt udbrændt eller endda snavset.

Læber

Lyse og dybe røde læber virker rigtig godt for retfærdige skinnede kvinder som pinks og koraller.

Har du flere sminketips til lyse prinsesser?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer