loader
bg-category
Produktanmeldelse: L'Oreal Gentle Makeup Remover for øjne og læber

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Gentle Makeup Remover for øjne og læber Mærke: L'Oreal Størrelse: 125ml Pris: 4,48€

Fra emballagen: - Det mørke lag, der er rig på delikate olier, fjerner effektivt vandtæt og langvarig makeup. - Lyslaget er en meget delikat lotion, som giver en behagelig følelse af friskhed.

Hvad jeg kunne lide: - prisen - fjerner makeup effektivt og nemt

Hvad jeg ikke kunne lide: - det stod mine øjne

Jeg har meget følsomme øjne, så jeg har brug for et blidt produkt til at fjerne min makeup. I årevis brugte jeg Nivea blid øjenmake-remover, hovedsagelig fordi den er meget billig, og jeg har ikke lyst til at bruge mange penge til en makeup-fjerner. Niveaen har aldrig irriteret mine øjne, selv om det tager aldre at fjerne min makeup, esp. vandtæt mascara så jeg besluttede at prøve noget andet. L'Oreal Gentle Makeup Remover til øjne og læber er kun € 4,48, så jeg troede, jeg ville give det en chance.

Denne fjerner er dobbeltlag. Det øverste lag er blåt og indeholder olier, der fjerner din makeup, mens bundlaget er klart og er en forfriskende lotion. Du skal ryste produktet, indtil du får en homogen farve, før du bruger den. Det fjerner al min makeup meget hurtigt, selv vandtæt mascara og rød læbestift! Desværre fandt jeg ikke denne fjerner at være meget blid, og det stødte mine øjne lidt.

Resumé: Dette produkt fjerner vandtæt, langvarig makeup hurtigt og effektivt. Desværre er det ikke særlig blidt og det stak mine øjne.

Bedømmelse: 3/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer