loader
bg-category
Makeup Primers

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Den dag jeg opdagede Urban Decay Primer Potion, ændrede mit liv sig. Ikke mere krølle og falme. For første gang var mine øjenskygger hele dagen. Siden da begyndte jeg også at eksperimentere med ansigtsprimere. Men hvad er primere, og hvordan virker de?

Hvad er primere?

Primers forbereder huden til makeup. De fås i forskellige former og typer: flydende, cremet, fast, gel, oliefri, tonet, duftfri og med SPF.

Fordelene ved primere

- Opret en beskyttende base for at gøre din makeup vare længere - Selv ud skintonen - Forkæle og befugt huden, hold den hydreret hele dagen og er derfor god for personer med tør hud - Lav en glat overflade - Kontrol skinne og absorbere olie og er derfor rigtig godt for personer med olieagtig hud - Reducer rødme og betændelse - Glat ud rynker og fine linjer ved at fylde dem - Gør porerne små - Gør fundamentet glidende og blend nemt - Forhindre kosmetik mod tilstopning af porer

Farvet fundament primere

Farvet fundament primere kan rette ujævne hudtoner. Vælg en grøn en, hvis du har røde pletter, lilla til gul skintone og fersken, hvis du har blå hud undertone.

ingredienser

Mens nogle primere er vandbaserede, er de fleste af dem siliconebaserede. Dette skyldes, at silikoner holder fugtigheden ind og skaber en glat overflade. Her er de mest populære ingredienser, der anvendes i primere: 1. Dimethicone: Syntetisk silikone, der danner en barriere på huden, forhindrer vandtab. Det smører huden, men kan føle sig tung, hvis den ikke formuleres ordentligt. 2. Cyclomethicone: En syntetisk silikone, der har en tørretumbler end dimethicon. Det er let og fordampes hurtigt.

Hvordan man bruger makeup primere

- Påfør din fugtighedscreme og vent et par minutter for at lade det synke ind - Anvend en primer med en børste, en svamp eller fingre - Lad det synke ind i et par minutter og derefter anvende din makeup

Bruger du makeup primere?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer