loader
bg-category
Produktanmeldelse: Wet n Wild Mega Glo lysende pulver

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Mega Glo Illuminerende Pulver Mærke: Våd og vild Størrelse: 9g Pris: 4,99€

Fra WetnWild hjemmeside: Lyser og opvarmer hudfibre til en hudopfyldende glød! Disse fire harmoniske nuancer kan bruges individuelt eller sammen til at fremhæve ansigt, kinder og øjne til en lysende udstråling.

Hvad jeg kunne lide: - prisen - multi-tasking produkt - giver dig en naturlig glød - emballagen

Hvad jeg ikke kunne lide: - ikke langvarig

Jeg ledte efter en highlighter, da jeg så Wet n Wild Mega Glo lysende pulver. Det har fire nuancer, og det var kun € 4,99, så jeg besluttede at prøve det. Jeg købte dette i Catwalk Pink, fordi farverne passer til min meget rimelige hud godt.

Nuancerne kan bæres alene eller blandes sammen. Produktet er finmalet og pigmenteringen er bare ok. Produktet giver dig en subtil, naturlig glans uden glitter. Det virker meget godt som en highlighter og fordi to af nuancerne ikke er for skinnende, bruger jeg dem til konturering også. Det kan også bruges som blusher eller øjenskygge. Fordi dette kan bruges på så mange måder, er det virkelig praktisk, når du ikke har meget tid til at anvende din makeup.

Farverne blandes let, og det er meget svært at gå overbord med dette. Den er pakket i en rund kompakt og den har en snoet top, så den ikke åbner i tasken.

Det eneste, jeg ikke kan lide om dette produkt, er opholdsstyrken. Det slides meget hurtigt, og det skal genanvendes flere gange om dagen.

Resumé: Samlet set kan jeg virkelig godt lide produktet. Det giver dig en naturlig glød, er nem at påføre og kan bruges som højlys, rødme, bronzer og øjenskygge. Det er dog ikke langvarig.

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære