loader
bg-category
Pro Athletes Test Just How Sweat-Proof Bobbi Browns nye makeup linje er

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ønsker du smudtsikker, igangværende noget? (Hvem gør det ikke?) Jeg synes, vi har fundet dit svar: Bobbi Brown Cosmetics nyeste vandtætte øjenmakeuplinje har taget et ekstra skridt for at sikre, at det er den ultimative "ikke smug" makeup ved at teste formlerne på fire kvindelige atleter. Den nye Long-wear-kollektion er "livsikker", som ja, omfatter livene til professionelle atleter.

Brown forklaret på Yahoo! Skønhed:

"Jeg samarbejdede med de fire atleter for at få dem til at teste mit kosmetiske mærke's Long-wear sminke. Hver kvinde fanget billeder af sig selv med et GoPro-kamera, der laver sin sport, mens de bærer produkterne. "

De fire heldige atleter er alpine skiløbere og olympiske guldmedalje Julia Mancuso; tre-time olympiske og snowboarder Hannah Teter; verdensrekord BASE jumper Roberta Mancino; og World Surf League (WSL) Longboard Champion og professionel surfer Kelia Moniz.

Hver kvinde lavede en video ved hjælp af en GoPro for at demonstrere, hvor ekstrem deres træning hver dag er, og hvor effektivt sminken fungerer. Det er en genial idé at sætte makeup til testen, hvor aktiv (meget aktive) kvinder lever. Bobbi Brown fortalte The Huffington Post:

"Ja, modeller har gode råd om, hvordan man ser fabelagtig ud og forbliver slank, men det er de fitnessinstruktører, undervisere og atleter, som jeg har lært mest af. De har lært mig, at skønhed handler om så meget mere end makeup; det handler om styrke, selvtillid og mod, og at det, du lægger i din krop, er lige så vigtigt som det du lægger på. "

Brown har et glimrende punkt. Hvilken bedre måde at bevise hendes makeup kan modstå enhver svedig nat, lang arbejdsdag eller ekstra hård øvelsesklasse? Her er de beviser, der er afprøvet af kvinderne:

Julia Mancuso

Hannah Teter

Roberta Mancino

Kelia Moniz

For at sige mildt er vi nysgerrige efter at prøve den nye linje. Måske vil det inspirere os til at gå bashopping ....

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære