loader
bg-category
Anti-Aging Tips til dine 50'ere og derudover

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Din hud i 50'erne og 60'erne er ikke den samme hud du havde i din 20'erne og 30'erne, hvorfor du skal behandle det anderledes. Det ser ikke kun anderledes ut, men det virker også anderledes. Da huden oplever flere og flere skader og virkningerne af aldring yderligere indstilles, kan huden ikke regenerere sig som det plejede. Derfor er mere effektive anti-aging ingredienser og in-office behandlinger, som arbejder mere på dermal og cellulært niveau, nødvendige.

Placer et stort fokus på udjævning af linjer og rynker med fyldstoffer og injicerbare stoffer.

Hvorfor har du brug for dem: Behandling af linjer og rynker vil glatte overfladen af ​​din hud. "Hvis din hud aldrig har modtaget en in-office behandling, er det bedste at overveje en fraktioneret laserbehandling. Det vil endda ud hudfarve og stimulere også kollagen, "siger Washington, D.C., dermatologen Tina Alster, MD.

Hvad mere bør du vide: Hvis linjer og rynker er dybt ætset rundt om munden (normalt fra rygning), kan mikronedling bryde sammen linjerne. Injicerbare og fyldstoffer, ud over neurotoksiner som Botox, Dysport og Xeomin, er også nyttige, fordi de arbejder for at genoprette tabt volumen. Kombinationen af ​​et neurotoxin med et fyldstof virker bedre end det ene alene.

Hvad skal du bruge: Efter at have gennemgået en hudprocedure, skal du bruge produkter, der ikke irriterer din hud og også fremskynde helbredelsen Avène Cicalfate Post-Procedure Skin Recovery Emulsion. $ 30, dermstore.com

Læg op på cremer og serum, der nærer og styrker huden.

Hvorfor har du brug for dem: Jo ældre du er, jo mere udarmet bliver din hud af næringsstoffer, hvilket betyder, at den heller ikke kan beskytte sig selv eller fungere optimalt, og virkningerne af aldring begynder at blive helt tydelige. I løbet af denne fase af livet, har huden tendens til at drage fordel af de fleste ingredienser, der er faste og stimulerer kollagen.

Hvad mere bør du vide: Nogle cremer (mere end seromer) kan være fyldt med konserveringsmidler og fyldstoffer, der ikke gør meget for din hud, så sørg for at vide, hvad du bruger. Peptider tilbyder også den ekstra fordel at stramme din hud, hvilket betyder, at du får mere end bare en nærende virkning fra disse typer produkter.

Hvad skal du bruge: RéVive Intensité Creme Luster Night Firming Moisture Repair oversvømmelser hud med ultrahydrerende ingredienser. $ 385, reviveskincare.com

Forsig ikke din hals med anti-aging produkter og behandlinger.

Hvorfor skal du gøre det: Din hals er en død giveaway til, hvor gammel du virkelig er, hvorfor du skal behandle det med de rigtige produkter og in-office behandlinger. Når løs hud er et problem, kan det tilspidses i nogen grad med en hudspænder; nakkebånd kan udglattes med Botox, Dysport eller Xeomin; og tekstmæssige ændringer kan adresseres med en laser.

Hvad mere bør du vide: Santa Monica, CA, dermatolog Ava Shamban, MD, siger, at fordi halsen alder på en række måder-slaphed, teksturændringer og banding-du er nødt til at behandle hvert problem med det rette handlingsforløb.

Hvad skal du bruge: Elizabeth Arden Prevage Neck og Décolleté Firm and Repair Cream tager anti-aging fordele af sine Prevage produkter og sætter dem til brug i en hals creme, der hævder at fast hud samtidig forbedre udstrålingen. $ 115, elizabetharden.com

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære