loader
bg-category
Et minut med: John Barrett

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Blandt det velhevede New York-sæt er John Barrett en legende - synonymt med simpelthen bedst hår og en betroet stylist til berømtheder, redaktører og socialiteer ens. I år bringer Barrett sin magiske berøring ud over den store salon oven på Bergdorf Goodman i den mest spændende ekspansionsplan i brandets historie. Vi fangede op med Barrett for at lære, hvad han har i butikken næste og et par tricks af handel.

NewBeauty: Hvad er du mest begejstret for John Barrett mærket?

John Barrett: Min oprindelige placering på Bergdorf er bare en salon, men frem for John Barrett-mærket vil jeg have mine lokaler til at have et fuld service spa (partnerskab med Tammy Fender), salon og butik - lidt af en one-stop luksus destination for kvinder. Tidligere i år åbnede jeg i Palm Beach - vi fandt en placering, der var så førsteklasses og perfekt, vi skulle bare tage det. Vi kigger også på tre nye rum i New York: World Trade Center, West 56th Street og Bond St. Vi er især begejstrede for vores World Trade Center åbning, da vi vil være den første kommercielle virksomhed derinde.

NB: Fortæl os lidt mere om den butik du har kureret i dine saloner.

JB:Vi ønsker at have et meget kureret luksustilbud af smukke produkter, hvad enten det er et smukt lys eller en $ 65k Hermes krokodillepose. Det overordnede tema er, at de er alle mine favoritter. Hvad jeg ønskede at gøre var at skabe skønhed, så selv når du sidder i lobbyen, er der noget, der fanger dit øje.

NB: Har du et yndlingsmærke eller et produkt?

JB: Tom Ford. Vi er den eneste salon i verden, der er autoriseret forhandler af Tom Ford Beauty. Jeg nærmede ham og vi havde en god samtale. Siden starten af ​​John Barrett Salon har vi altid været førende inden for curating de bedste skønhedsprodukter, og da jeg så Tom Ford Beauty, ved jeg straks, at de var produkter, jeg absolut ville have.

Med hensyn til hår elsker jeg Shu Uemura Essence Absolue Oil. Det er meget usædvanligt at finde en olie, der er så fint, at du kan sætte den i enhver form for hår og beskytter, betingelser og giver høj glans.

NB: Hvad er den mest inspirerende ting om dit job?

JB: Den mest inspirerende del er folket. Jeg er udsat for så mange forskellige slags mennesker fra berømtheder og verdensledere til en gruppe af unge piger, der kom ind fra Massachusetts for nogle uger siden til Barrett Braid Bar. Det var en del af deres spring break outing; det var dejligt for mig at tale med dem, fordi det fortæller mig, at mit mærke går langt længere end jeg var klar over.

NB: Eventuelle tips eller tricks du har lært af klienter gennem årene?

JB: Jeg ser mange fashionredaktører, og de skubber mig ofte i en retning, som jeg måske ikke allerede har set. Mange gange bringer de tendenser ud fra gaderne. For eksempel kan du se ned ved NYU og se eleverne - ikke mode ikoner - og de vil gøre noget interessant med deres hår, der er virkelig inspirerende.

NB: I alle dine år i branchen, hvad er en opdagelse eller ingrediens, du overvejer en spilskifter?

JB: Keratin. Ingrediensen har virkelig ændret, hvordan folk kan klare sig og tage sig af deres hår. Det er et protein, der allerede er naturligt i dit hår, der hjælper frakke og glatte dine tråde. Det er fantastisk til alle typer hår. Leder du efter keratin i dine hårprodukter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære