loader
bg-category
Syv Hud Ingredienser, der arbejder for hår også

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Din hud er ikke den eneste del af din krop, der skal behandles med anti-aging ingredienser som antioxidanter, peptider og essentielle vitaminer for at afværge virkningerne af tiden. De hotteste hårplejeprodukter integrerer prøvede og sande aktiver med traditionelle formler for at styrke håret og gøre det uigennemtrængeligt for aldersrelaterede ændringer som tørhed, frizz og brud.

1. Antioxidanter: Antioxidanter neutraliserer frie radikaler for at holde håret sunde og stærke. Nogle siger, at oversvømmelser håret med antioxidanter forhindrer hårtab, da visse, som grøn te og vitaminer, antages at fremme hårvækst og forhindre follikelkrempen i at falde. Ingen videnskabelige undersøgelser har endnu kunnet validere teorien.

2. Hyaluronsyre: Hyaluronsyre hydrater dybt ned i hårfiberen på grund af sin lille molekylstørrelse. Det gør det ikke kun fugt på overfladen, det virker også for at bevare hårdt tiltrængt fugt.

3. UVA og UVB Beskyttere: Solbeskyttelsesmidler virker forskelligt på håret, end de gør på huden. De er ikke i stand til at trænge dybt ind i kutikulaen og kun sidde på overfladen for at forhindre farve i at falme; de hjælper også med at beskytte hovedbunden mod skadelige stråler.

4. CoQ10 (Coenzym Q10): Når det anvendes topisk, antages CoQ10 at øge skalcirkulationen, hvilket øger den hastighed, hvormed hår vokser og forbedrer dets kvalitet.

5. Retinylpalmitat: Retinyl Palmitat giver fri radikale beskyttelse og nærer håret og hovedbunden.

6. Stamceller: Når de indgår i hårprodukter, hjælper stamceller med at opretholde sunde follikelceller for at forsinke virkningerne af aldring på hår og hovedbund. Apple stamceller, den mest almindelige sort, der anvendes i hårplejeprodukter, har også unikke egenskaber til at hjælpe med hårvækst.

7. Resveratrol: Antioxidanten hjælper med at beskytte håret mod frie radikaler og stimulerer cellegenerering. Resveratrol føder nye celler, der danner i roden for at holde follikelen stærk og skabe sundere hår.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer