loader
bg-category
Løsninger til en slankere mave

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Maven er et af de områder, der er mere modtagelige for vægtøgning med alderen. Altid anbefalet som den første forsvarslinje, en sund kost, der består af magert protein, sunde kulhydrater og næringsdigt grøntsager og frugt plus regelmæssig motion hat forbrændinger kalorier bør være det første stop på anti-fedt planen for angreb. Men hvis det ikke er nok, er der flere måder at bekæmpe mavefedt på.

Noninvastive behandlinger som CoolSculpting og Liposonix har alle dokumenterede sporoptegnelser for at reducere fedtudslanger uden at skære eller skære ind i huden. "De behandlinger, der bruger kulde, som CoolSculpting, sænker temperaturen af ​​fedtcellen internt for at dræbe den på over en time," siger Miami dermatolog Janelle Vega Mayoral, MD. "Men det beskadiger eller forstyrrer slet ikke huden, hvilket er et plus. Der er minimal blå mærkning og en god 20 til 30 procent ved permanent fedtreduktion. "Huden krymper langsomt tilbage, men i modsætning til kirurgi er resultaterne ikke permanente, og mere end en behandling kan være nødvendig.

Siden starten for mere end 30 år siden er liposuction blevet betragtet som guldstandarden til behandling af stædig fedt på og omkring maven. "Det er den mest undersøgte metode til fedtfjernelse med masser af data bagved det. Der har været forbedringer i teknik gennem årene for glattere og mere forudsigelige resultater, "siger Pittsburgh plastikkirurg Leo McCafferty, MD. Men som Orlando, FL, plastikkirurg Richard Arabitg, MD, påpeger, ikke alle er kandidater. "Det er virkelig mere for dem med koncentreret fedtområde og god hudtone." Hvis for meget fedt fjernes for hurtigt, kan operationen faktisk forårsage løshed i maven, fordi huden ikke kan trække sig ret hurtigt. Hvis du har mere end et par pounds at tabe, skal du først tabe vægten. Nogle typer af fedtsugning som laser liposuction hævder at stramme huden, men de fleste eksperter køber ikke ind i det.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer