loader
bg-category
Vi Road Test Klar-til-Cook måltider

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nogle gange vil du bare gå i døren og ikke tænke på hvad der er til middag, endsige, om du har de rigtige ingredienser i køleskabet. Sikker på, du kunne ringe til det lokale kinesiske sted og få dem til at levere, men du vil ikke engang vide, hvor mange kalorier der er pakket ind i denne karton med sød og sur kylling.

Hvorfor ikke prøve en anden tilgang til weeknight næring med et af disse ready-to-cook måltidssæt? De ankommer til din dør med opskriftskort og alle de ingredienser, du har brug for (nogle endda omfatter salt og peber!), Så du kan piske en lækker hjemmelavet middagssens stress. Hvor nemt er det?

1Hvis du vil lave mad som en kok ...

Belagt

Forgyldt arbejder med kokke til at designe deres måltider, og hjemmesiden viser hjælpsomt fødevarehjernen bag hver opskrift. Jeg forsøgte Tarragon-ristet kylling med forårsgræsegrat og svinekød med karameliseret løg, tørrede blommer og Bourbon Jus. Jeg følte mig som en Executive Chef, efter de klare, detaljerede anvisninger til at forberede måltider. I tilfælde af kyllingen kunne jeg have brugt en Sous-Kok, da der var en anstændig mængde hakning og forberedelse arbejde, og jeg har to små børn, men portionerne var generøse og melet blev meget godt modtaget. Svinekød skålen var langt mindre arbejde, og jeg næsten licked bourbon sauce off min plade.

Koste: Om $ 15 / person

Bundlinie: Forgyldte ingredienser er præmie og måltiderne er sofistikerede. De er et fantastisk kup for madelskere, der har eller vil bruge-tiden på prep. Men slutresultatet er vel det værd!

2Hvis du foretrækker alle økologiske ingredienser ...

Chefday!

Jeg var ivrig efter at få revnet på Summer-Style Pork Tenderloin med Grits og Peach, Kål og Radish Salat. Billederne på det vedlagte opskriftskort kiggede lette og friske og perfekte til en sund sommermiddag. Jeg var overrasket over at finde æbler i min kasse i stedet for fersken, men fandt en note, der forklarer sæsonmæssige udskiftninger, kan laves. Opskriftskortet var ikke ekstremt detaljeret, hvilket sandsynligvis skyldes Chefday! har gode how-to videoer online, men jeg lagde mad, mens jeg så børnene, så computeren var bare ikke tilgængelig. Salat krævede en masse huggning, men alt andet var så let, jeg havde ikke noget imod det. Svinekød var perfekt bud, salat var friske og crunchy og grits var cremet og trøstende.

Koste: $ 15 / person

Bundlinie: Min mand erklærede, at han ville spise denne Chefday! måltid en gang om ugen! Jeg elskede de smukke økologiske ingredienser og at selv salt, peber og olivenolie var inkluderet, så jeg havde aldrig bekymre mig om manglende spisekammer.

3Hvis du er ny til at lave mad ...

HelloFresh

Åbning af HelloFresh-boksen er svaret på det meste af din weeknight meal woes. Classic Box ankom fyldt med ingredienser til tre forskellige måltider. Disse er enkle, strømlinede opskrifter tilpasset Everyday Food, Martha Stewart magazine. Der er færre ingredienser sammenlignet med de øvrige ydelser, hvilket reducerer præp tiden betydeligt. Jeg startede ugen med kylling med svampe, som var simpel nok til at forberede, men det var for tungt på kylling og for lavt på svampe. Jeg foretrak pasta med snap ærter, basilikum og spinat, som var en tilfredsstillende skål, der selv min 3-årige spiste.

Koste: $ 11,50 / person

Bundlinie: HelloFresh tilbyder familievenlige opskrifter, der er lette at forberede og sandsynligvis vil appellere til voksne og børn, men ikke til dem med mere sofistikerede ganer.

4Hvis du hader madlavning ...

Fresh Direct

Fresh Direct Smart og Simple måltidssæt er praktisk taget færdige, så snart du åbner pakken. Jeg følte næsten, at jeg ønskede, at der var lidt mere "arbejde" involveret. Sundhedskvotienten her er høj-alle retter er under 500 kalorier pr. Portion - så alle, der ser på deres kalorier og natriumindtag, vil sætte pris på disse delstyrede, afbalancerede måltider. Jeg forsøgte Verlasso laks og grøn te Soba nudler for en ændring af tempoet. De asiatisk inspirerede nudler og dipping sauce var allerede lavet, så alt jeg havde at gøre var mikrobølgeovn broccoli og gulerødderne og lav madlavningen. Da ovnen blev gjort forvarmning, blev måltiden 95 procent forberedt!

Koste: $ 8 / person

Bundlinie: Fresh Direct Smart og Simple måltidssæt er super nemme at forberede - selv for nybegyndere kokke - og er nyttige, når du skal piske et måltid på ingen tid. Opskrifterne er sandsynligvis gode for hele familien, men ikke nødvendigvis for foodies eller personer med store appetit.

5Hvis du har lyst til splurging ...

19 Charles Street

19 Charles Street lever New York City og Brooklyn beboere i top-notch ingredienser til sæsonbetonede måltider. Min mund vandede, da jeg åbnede den smarte genbrugelige tote for at finde en stor del af frisk krabbekød (fra min yndlingsfiskekødsleverandør) til Crabcakes med Tomat-Avocadosalat og Baguette. Jeg var ikke så begejstret for at finde ud af, at måltidet krævede mig at lave majones og brødkrummer-fra bunden. Efter en lang dag med to børn er det nok de to sidste opgaver, jeg vil have mellem mig og min middag. Efter at have slået igennem, var jeg glad (og udmattet!) At stikke ind i to saftige krabbekager over en simpel salat af blandet grøntsager, tomat, basilikum og avocado plus et stykke af en skorpeagtig baguette. Kosten er forbandet, jeg hengivne i hvert sidste stykke.

Koste: $ 30 per person

Bundlinie: Du finder nøjagtige portioner af høj kvalitet til en pris, som du kun vil kunne retfærdiggøre ved særlige lejligheder.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære