loader
bg-category
De 5 bedste efter-graviditets skønhedstips

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Som om at være gravid, var ikke hård nok på din skønhedsrutine (med stor opmærksomhed på hvad du kan og ikke kan bruge, samt at afgå nogle af dine mest nødvendige fornødenheder som at farve dit hår og retinol), alting ikke mirakuløst gå tilbage til normal, når babyen kommer. Faktisk siger nogle kvinder, at det er endnu sværere at komme tilbage til en rutine som en ny mor, fordi tiden er begrænset, og din krop er stadig i genopretningstilstand - så vi kompilerede de bedste skønhedstips til at hjælpe dig med at se dit lyseste efter baby.

Helbrede din hud

Hvis du er en af ​​de heldige få, der havde billed-perfekt glødende hud under og efter din graviditet, skal du overveje dig selv reddet. For dem der kæmpede breakouts, olieagtige pletter eller tørhed, vil din hud langsomt snappe ud af det. En anden almindelig bivirkning ved graviditet er melasma, en form for hyperpigmentering. "Melasma findes ofte på panden, kinderne og overlæben. Det løser typisk, når hormoner vender tilbage til det normale, men kan fortsætte efter levering i nogle kvinder, "siger Studio City, CA, dermatologen Gene Rubenstein, MD. "Det kan blive værre ved solens eksponering og brug af orale præventionsmidler og kan behandles med en kombination af hudbelysningsmidler som hydroquinon, kemiske peeling og lasere."

Slap af hvad du ikke kan lideHvis din hud er blevet offer for stregmærker, siger Dr. Rubenstein, at der er muligheder for at reducere deres udseende. "Traditionelt er retinoider eller A-derivater som Retin-A blevet ordineret til at behandle dem." Men nu bliver lasere ofte brugt, især på nye (røde) stregmærker. "For nylig blev fraktionelle resurfacerende lasere fundet effektive til behandling af både nye strækmærker og mere modne (hvide). Flere behandlinger hjælper med at stimulere dannelsen af ​​nyt kollagen, forbedre deres tekstur og udseende, "siger Dr. Rubenstein.

Forkæle din kropGraviditet kan tage en vejafgift på din krop, især din hud og efterlader den superdry. Ved hjælp af en tyk blødgørende fugtighedscreme dagligt (eller en kropsolie) vil det hjælpe med at genoprette fugt i huden og lade det være bedre hydreret. "Tør hud er almindelig under graviditeten. Efter levering vender huden normalt tilbage til normal, "siger Dr. Rubenstein.

Tag ikke dine lås afHårtab efter graviditet er almindeligt, og mange kvinder klager over det. "Det sker på grund af øgede hormonniveauer, der forårsager den normale hårcyklus at blive forstyrret. Det meste af tiden kommer håret tilbage et par måneder efter det indledende hårtab, "siger Dr. Rubenstein. Brug af hårvækstfremmende produkter og at tage kosttilskud, der bekæmper hårtab, kan hjælpe.

Stop ikke med at tage prænatal vitaminerBare fordi du har leveret din baby, betyder det ikke, at du skal stoppe med at tage dine prænatale vitaminer. Dr. Rubenstein siger, at det fortsat er en god ide at fortsætte med at tage prenatale vitaminer selv efter fødslen, især hvis du ammer. De er også gavnlige for din hud, hår og negle, da de giver jern og calcium.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære