loader
bg-category
Hår Conditioners 101: Sådan vælges den bedste til dit hår

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hårbalsamere kommer i mange sorter - der er dem til udjævning, volumisering, reparation mv. - og det kan være svært at vide, hvilken en skal bruge, og hvornår. Så med en lille hjælp fra profferne brød vi det ned til grundprincippet om formulering (om det er en maske, en indlæg eller en udskylning) for at få en bedre forståelse. Her er hvad du bør vide:

Skyl-OutHvad er det: En regelmæssig balsam, som kræver, at du skylder det ud efter brug, der er designet til at genoprette fugt og hjælpe med at fjerne håret efter shampooing. Det er generelt medium til tungt i vægt og tykt i konsistens. "Disse balsamers virkninger er midlertidige på grund af den kortvarige reparative effekt", siger Ron Williams, celebrity stylist og nationalpædagog for PhytoSpecific. "Det skal skælve og gøre dit hår skinnende og blødt, ikke veje det ned. Tænk hurtig løsning. "

Hvornår skal du bruge det: Hver gang du shampoo

Hvem er det bedst for: de fleste hårtyper, men de med ekstremt tørt eller beskadiget hår kan have brug for et forladt produkt eller en maske for virkelig at se en forandring i deres hår

Produktvalg: Dove Hair Therapy Næringsmiddelløsninger Daglig fugtkonditionering, $4, target.com

Efterlade iHvad det er: OFten en meget let væske, der skiller sig ud og beskytter mod varme, samtidig med at man tilføjer glans. "Det tilbyder daglig løbende reparation, og effekten er normalt kumulativ," siger Williams. "Tænk daglig øjencreme, daglig hårcreme."

Hvornår skal du bruge det: Hver gang du shampoo eller hver anden gang

Hvem er det bedst for: Bølget, krøllet, tørt, beskadiget eller farvebehandlet hår

Produktvalg: Rene Furterer Karite Overnatning Nourishing Treatment Leave-In, $33, renefurtererusa.com

MaskeHvad er det: En koncentreret formel (som regel meget tyk og tung i både konsistens og vægt), der dybt trænger ind i håret, hvilket gør det muligt for fugt eller protein at reparere og hydrere hår. Virkningerne er generelt længerevarende end andre typer balsam. Masker giver alvorlig forbedring i hårkvaliteten, og de fleste stylister anbefaler stærkt at bruge dem regelmæssigt for at sikre, at håret forbliver smukt, skinnende og strålende.

Hvornår skal du bruge det: "En eller to gange om ugen, afhængigt af tykkelsen af ​​dit hår, i mindst fem til 15 minutter hver gang, "siger kendte frisør Francky L'Official. "Med gentagen brug kan hårkvaliteten ændres hurtigt."

Hvem er det bedst for: enhver hårtype med brud, tørhed, sløvhed, beskadigelse, splittede ender, frizz eller farvebehandling

Produktet vælger: Klorane Mango Smør Maske, $24, drugstore.com; Carols Daughter Tui Colour Care Hydrering Hair Mask, $20, carolsdaughter.com

Indvendigt Tip: Ifølge L'Official, at anvende varme til dit hår efter at du har lagt på en maske kan forbedre effektiviteten af ​​formlen ved at tillade det at absorbere lettere. Blødtør hele håret, selvom det er pakket ind i en badekåbe.

Hvad er en rensende balsam?En formel, der blander shampoo og balsam i et trin. Ifølge Chaz Dean, grundlægger af Wen, renser rensemidlerne håret grundigt uden at skabe skum. "Når du lader dig, bryder du dit hår ned og får det til at blive finere, tyndere og svagere og endda falme din farve," siger han. "Cleansing conditioners er designet til ikke at strippe dit hår og hovedbunden, men forsigtigt rense og betingelse for hår, der er sundere, skinnere, stærkere og mere håndterbare."

Produktvalg: WEN af Chaz Dean Sweet Almond Mint Cleansing Conditioner, $32, sephora.com

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære