loader
bg-category
Sådan Fit Fiber i din kost

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vi er ikke sikre på, om det skyldes den høje varme eller trykket for at se godt ud i en badedragt, men mange mennesker har tendens til at spise flere frugter og grøntsager om sommeren. Selvfølgelig er det ikke en dårlig ting at spise mere sunde, fiberrige fødevarer (som frugt og grøntsager), især fordi fiber har vist sig at hjælpe med at kæmpe fedt, holde dig længere og forbedre hudens kvalitet. "Sommervarerne gør det nemt at få mere af den fiber, der er afgørende for en sund kost," siger kendte diætist Tanya Zuckerbrot.

En nylig undersøgelse foretaget af FiberChoice fandt, at mange mennesker er i mørket, når det kommer til det daglige fiberindtag, som anbefales af American Dietetic Association, som er 25-38 gram pr. Dag. "Vi ved alle, vi har brug for at få mere fiber, men meget få ved hvad det betyder. At spise mere sæsonbestemte frugter og grøntsager kan hjælpe, men selv de med de bedste hensigter mangler ofte det daglige anbefalede indtag," siger Zuckerbrot.

Hvis du ikke får nok fiber, tilbyder Zuckerbrot disse enkle tips:Fyld op på fiber: Fiber har nul kalorier, og derfor er højfibre fødevarer naturligt lavere i kalorier. Fiber tilføjer bulk til mad også, så spiser højfibre fødevarer som asparges, broccoli, hindbær og snap ærter fylde dig uden at fylde dig ud.

Nyd sæsonbestemt frugt og grøntsager: Udnyt de frugter og grøntsager, der er rigelige i løbet af sommeren og på deres højeste smag og ernæring. Opdag nye fødevarer og enkle, lækre måder at forberede og tjene dem på - eller nyd dem helt.Shop for friskhed: Planlæg måltider og snacks i forvejen og køb derefter de friskeste frugter og grøntsager, som du vil spise med det samme. Og vær ikke bange for at købe dem frosne (resten af ​​året), fordi frugter og grøntsager er fyldt frosne i marken, når de er super modne.

Bro over fibergabet med kosttilskud: Selv for de sundeste spisere kan det være udfordrende at få det dagligt anbefalede indtag af fiber. Overvej at inkorporere et tillæg som FiberChoice i din daglige rutine for at opretholde god fordøjelseshygiejne.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære