loader
bg-category
Undersøgelse: Brug af emoticons kan gøre din fyr Cyberjealous;)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ligegyldigt din emoticon-stil - uanset om du er en mindre-mere-gal, eller du bruger flere emojier til at kommunikere end ord - visse du udveksler, kan gnide din fyr på den forkerte måde. Faktisk er der en god chance, at han er sjalu af det blanke ansigt, din ven forlod på din Facebook-væg, ifølge en ny undersøgelse, der blev offentliggjort i Cyberpsykologi, adfærd og sociale netværk.

Forskere bad deltagerne om at forestille sig at være i et engageret forhold og låne deres S.O.s bærbare computer. (Jeg er sikker på, at du ved, hvor jeg går med dette.) Ikke alene er deres partners Facebook-side åben, men der er en besked fra en bruger af det modsatte køn, der siger "Hvad har du til senere?"Dun dun dunnn!) Deltagerne blev tilfældigt tildelt en besked med eller uden et humørikon og blev bedt om at reagere på situationen.

"Mænd var mere jaloux, når emoticons - specielt blinkede dem - blev inkluderet i meddelelser til deres betydelige andre", siger Dr. Denise Friedman, lektor og lederstudieforfatter i en erklæring: "Og kvinder var mere misundelige, da der ikke var nogen humørikoner inkluderet .”

LÆS MERE: Overraskende årsager til utroskab

Mens kvinder rapporterede højere Facebook-jalousi generelt, mener forskerne, at kønsforskellen i emoticonbrug er knyttet til hvordan mænd og kvinder ser utroskab. "Kvinder reagerer stærkere på tegn på følelsesmæssig utroskab, mens mænd reagerer stærkere på tegn på seksuel utroskab," sagde Friedman. Fordi mænd har tendens til at bruge blanke ansigter som en flirte teknik, og kvinder henter på det, kan mænd reagere på humørikoner som et tegn på deres S.O. er seksuelt utro. I mellemtiden kan kvinder reagere på meddelelser sans humørikoner, da deres fyr er følelsesmæssigt utro, da emoji-mindre beskeder giver aftrykket, er der en mere alvorlig forbindelse. (Selvfølgelig kunne jeg bare projicere.)

Selvom dette er den første undersøgelse for at undersøge, hvilken indflydelse emoticons har på cyberjealousy (som jo jo tilsyneladende er et ord nu), er det bestemt ikke det sidste. Vi har alle fløjet ud af håndtaget over vores partners Facebook-brug på et eller andet tidspunkt - om han har accepteret en venneanmodning fra en flirtende venner eller kommentarer på hans exs nye billeder lidt for meget, kan Facebook krybende føre til nogle temmelig skumle vand .

Jeg har næsten ikke gammel skole dateret ned, så tanken om at skulle bekymre sig om, hvilke humørikoner "virkelig" betyder (du ved, når jeg stadig er ved at hænge på legitime ansigtsudtryk) får mig til at bryde ud i elveblest. Jeg mener, at vi skal behandle humørikoner som et fremmedsprog: gør vores bedste for at kommunikere klart og fange op, når vi ikke gør det. Jeg mener, hvis mit forhold vil ende på klipperne, fordi en af ​​mine fyrs venner er en emoji-hoer? Helvede naw Det hedder kontekst, folk.

LÆS MERE: Sådan kommer du forbi en affære

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer