loader
bg-category
"Lesbisk sengedød" vil ikke ødelægge dit sexliv efter alle (fordi det ikke eksisterer)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Overvej dig heldig, hvis du ikke har hørt om "lesbisk sengedød". Som Urban Dictionary beskriver det, er lesbisk sengedød "når seksuelle forhold mellem et lesbisk par næsten er ophørt, men selskabet forbliver". Med andre ord betyder det når et lesbisk par ikke længere har sex.

"Som du læser dette, skriver Mary Emily O'Hara i bloggen The Daily Dot," et lesbisk par et eller andet sted fejrer et to års jubilæum og beklager den dårlige tilgang til sengedød. Det er et spøgelse i vores værelser. "Men mens lesbisk sengedød kan være almindelig jargong i LGBT-samfundet, men nye undersøgelsesdata fra Autostraddle viser sig, det er det faktisk ikke.

Autostraddles ultimative lesbiske seksundersøgelse (for dame typer, der sover med dame typer) gjorde dybt dykke ind i sex, at "noget der i almindelig forstand kunne kaldes ... samme sex aktivitet mellem to kvinder." Af deres 8.566 svar, de fleste var fra kvinder under 36 år. Som O'Hara påpeger, har undersøgelser vist, at køn ikke aftager for heteroseksuelle ægtefæller indtil alder 39, så respondenternes alder kunne være kvængende dataene. Med det i tankerne fandt Autostraddles undersøgelse, at monogamiske lesbiske par har sex så meget eller mere end Gifte heteroseksuelle par: 35,6% af monogamiske lesbiske i alderen 25-29 rapporterede at have sex "flere gange om ugen", i det væsentlige den samme som de 35,2% af de giftede heteroer, der gør det samme. Disse statistikker er temmelig forbandede - men lesbiske har en hel rygte kaldet "lesbisk sengedød." (Selv om gifte mænd på sitcoms har sjovt at notere nogen fra deres hustruer for hvad der føles som århundreder.)

Som sex coach og forfatter af Den Hele Lesbiske Sexbog Felice Newman satte det til The Daily Dot:

"Lesbisk Bed Death er den største disservice vi nogensinde har gjort for vores samfund. Vi har virkelig skruet os sammen med den ene, men ikke på en god måde. Fordi statistikken ikke varierer så meget. Hvis du er lige eller du er homoseksuel, kan langsigtede relationer være udfordrende, når det kommer til sex. "

Men det er ikke alt for dårligt for lesbiske. En del af det er ... Nå: "Lesbiske har ikke kun sex i længere perioder - de får også mere ud af det. En undersøgelse udgivet af Indiana University i 2014 viste, at lesbiske har mere orgasmer end lige af bisexuelle kvinder. "Damn.

Newman's råd: Hvis du vil have bedre sex, start med en ærlig samtale.

LÆS MERE: En Ode til Den Kvindelige Kondom

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære