loader
bg-category
Ikke OK, mænd: Undersøgelse finder mænd mere tilbøjelige til at forlade en syg kvinde

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Psykologer har længe forstået, at et godt ægteskab fører til et sundere følelsesmæssigt og fysisk liv. Men en ny undersøgelse offentliggjort iJournal of Health and Social Behavior viser, at disse fordele måske ikke varer for hustruer, der har den onde formue at blive diagnosticeret med en sygdom. Dataene beder ikke godt for dig, fyre: Et ægteskab er mere tilbøjelig til at ende i skilsmisse, når konen bliver syg.

Forfattere Amelia Karraker og Kenzie Latham spores et datasæt af heteroseksuelle ægteskaber med en partner over 50 år, hvor en partner blev syg under ægteskabet. Summen af ​​deres forskning er tydelig:

"Mands sygdomsudbrud er ikke forbundet med efterfølgende skilsmisse i forhold til de resterende giftede. I modsætning hertil er hustruens sygdomsudbrud positivt forbundet med 6% højere sandsynlighed for efterfølgende skilsmisse sammenlignet med de resterende giftede. "

Det betyder, at når mand er syg, 100% af koner blev i ægteskabet. Men da konen blev syg, var 6% af mændene ude der. For skam, herrer.

Som PsychCentral rapporterede, fokuserede forskerne på kræft, hjertesygdom, lungesygdom og slagtilfælde for at se, om sygdommens type eller sværhedsgrad gjorde en forskel i skilsmissesats. De små variationer mellem sygdomme var ikke statistisk signifikante. Det var signifikant, var partnernes alder. I overensstemmelse med de nationale tendenser var yngre partnere mere tilbøjelige til at blive skilt, da en sygdom opstod.

Forskerne nævner nogle mulige årsager til deres resultater. Kvinder er traditionelle plejepersoner, siger undersøgelsen, så måske er de mere primed til at give af sig selv, når en syg ægtefælle har brug for pleje. Kan vi foreslå en anden mulig grund kunne være "nogle mennesker er bare douchebags"?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer