loader
bg-category
Kelly Clarkson To Baby Daughter River Rose: Jeg er ligeglad, hvis du er en lesbisk, finder du bare kærlighed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Den oprindelige "American Idol" Kelly Clarkson, med sine syv studiealbum, ægteskab og den otte måneder gamle datter River Rose, er kommet langt siden hendes debut på reality showet i 2002. Men Clarkson er ikke bare afstemt til hendes egen succes hun er også lidenskabelig om HBT-rettigheder. Vi kan ikke lade være med at komme bag denne dejlige erklæring: Clarkson siger, at det ikke ville have betydning for hende, hvis baby pige River Rose er en lesbisk.

Da PrideSource (via E! Online) spurgte Clarkson, hvordan hendes og hendes mand Brandon Blackstock ville klare det, hvis River var lesbisk, slog Clarkson ikke en øjenvipper. Hun siger: "Åh, jeg er ligeglad. Jeg mener, her er hvad jeg håber på hende: Jeg håber bare, hun finder kærlighed. Det tog mig et stykke tid, mand. Og der var en masse hjertesorg i løbet af disse år. Du ved, så længe hun er glad, er ligeglad med mig, og heller ikke min mand. Og vi har også to andre børn, og vi er ligeglade med alle af dem."

Hun siger, at hun ville være lige så cool, hvis floden kom ud af skabet, og det er svært at ikke troende hende. Clarkson fortæller PrideSource, "Jeg ville være," Awesome! Hvornår møder vi ham eller hende? "Ærligt, det er så sjovt, det registrerer ikke engang i min verden som anderledes. Jeg ved ikke hvorfor. Men ja det gør det ikke. Jeg er glad for det ikke! "

Sikker på, at denne linje af spørgsmålet kunne have været en smule saftigt sladder-mongering, hvis Clarkson ikke var så åbent. Men PrideSource var den rigtige publikation for jobbet og lesbiske ikke-så-tilfældigt gøregøre en del af Clarkson's fanbase. Hendes lesbiske fans er kaldt "Kezbos" og støtter hende hver eneste bevægelse. Selv videoen til hendes "Heartbeat Song" har homoseksuelle og lesbiske par. Clarkson siger, at hendes karriere ikke er hvorfor hun støtter LGBT-rettigheder: "Jeg synes, det er fjollet, at vi stadig taler om homoseksuelle rettigheder. Jeg bor bare i denne verden, hvor folk accepteres, så det er meget svært for mig selv at indse, at det stadig eksisterer. "Det er en erklæring vi (og måske River en dag) kan komme bagud.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære