loader
bg-category
365 Skønhedsdage: Få gratis skønhedsprodukter hele ugen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Gæt hvad vi har for dig i denne uge? For at vise vores taknemmelighed for vores dejlige NewBeauty-læsere, giver vi dig chancen for at vinde gratis skønhedsprodukter hver dag i året - det er 365 Days of Beauty lige for dig. Tilmeld dig, svar på et simpelt skønhedsspørgsmål, og du vil blive indtastet for at vinde en af ​​vores daglige giveaways. Hvilke produkter er du mest begejstrede for at vinde?

Mandag den 3. juniHairMax LaserComb Professional 12 og Healthy Hair Care Bundle og Vitaminer ($ 580 værdi)LaserComb er den eneste hjemme-laser-lysenhed, der afklares af FDA for at behandle hårtab og stimulere hårvækst. HairMax shampoo, skalpebehandling og vitaminer er også inkluderet for at genoplive og befæste dit hår og follikler til at understøtte sund hårvækst.

Tirsdag den 4. juni Éminence Organisk Hudpleje Bright Skin Starter Set ($ 58)Dette sæt er smukt pakket med en måneds udbud af målrettede økologiske produkter til behandling af hyperpigmentering. Den indeholder naturlige ingredienser til næring og beskyttelse af din hud under lysning.

Onsdag den 5. juniJane Iredale Quad Bronzer i Moonglow ($ 48 værdi)Ideel til alle hudtyper og lavet med ægte guldflager af 24 karat mad, denne dramatiske gane kan bruges på kinderne, øjnene og læberne eller som en blush og bronzer til ansigt og krop.

Torsdag den 6. juniVince Camuto til kvinder gave sæt ($ 85 værdi)Den første duft af Vince Camuto er moderne, sexet og sofistikeret og leveres med en body lotion, bad og brusebad creme og rolled duft.

Fredag ​​den 7. juniFat Hair & Fat Curls Bundle ($ 62 værdi)Denne fabelagtige hårplejepakke indeholder Fat Curls Curl Creating Mousse, Curl Reactiveating Spray, Curl Enhancing Cream, Curl Defining Gel og Fat Hair Amplifying Hair Spray og Thickening Shampoo og Conditioner.

Lørdag den 8. juniHydroxaton Anti-Acne CC Cream & Under Eye Illuminator ($ 88 værdi)Denne multifunktionelle anti-acne CC creme er formuleret med acne-kampteknologi og mattificerende virkning, mens under-øjet lysende serum øjeblikkeligt reducerer udseendet af mørke cirkler og puffiness.

Søndag den 9. juniKiehl's Orange Flower & Lychee Aromatic Mist ($ 75 værdi)Denne rene og sensuelle duftspray er en eksotisk fusion af Orange Flower og Lychee og er sødet med et strejf af honning og marokkansk rose.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære