loader
bg-category
Hvordan Makeup Saved Brooke Burke

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hun er 41 år gammel, og i over et årti har Brooke Burke-Charvet behandlet melasma. Hudbetingelsen, der fremkaldes af østrogen, er en af ​​de sværere former for hyperpigmentering for at korrigere, fordi den er bundet til hormoner og kan påvirke hudens dybe hudlag. Brooke, model og co-vært for Danse med stjernerne, fik det da hun var gravid, men du behøver ikke at være gravid eller få et barn til at opleve det.

"Efter mine graviditeter udviklede jeg temmelig alvorlig melasma. Jeg ville ikke engang gå i købmanden, fordi jeg havde hele babymasken," siger hun. Og som en stjerne konstant på kamera forsøgte hun alt for at slippe af med det. "Jeg har haft enhver behandling og eksperimenteret med alle slags produkter. Jeg forsøgte alt fra kemiske peeling til lasere, du hedder det." Men ingenting fungerede, så Brooke besluttede, at hun skulle gøre noget andet.

"Jeg behandlede min hud så meget, at det begyndte at blive tyndt, og fordi melasma har en hukommelse, og fordi det er så svært, har jeg spottet og lige lært, hvordan jeg skal dække det. Så nu handler det om stor solcreme og spotdækning med en produkt, der ikke er for cakey og det vil blande godt, "siger hun.

"Min mor var ikke en meget glamourøs kvinde, så jeg voksede ikke op med en masse sminke. Jeg var en tomboy, hvor mindre er mere," siger hun. Og derfor elsker hun Helt omslag mineral makeup. Som egermodellen siger Brooke, at sminken har ændret sin skønhedsrutine fuldstændigt. "Alt smelter virkelig nemt, og det føles så let, når det er på. Det dækker ubesværet."

Mens melasma helt sikkert er et meget udfordrende problem at behandle, kan du også spørge din bestyrelsescertificerede hudlæge om aktuelle stoffer som azelainsyre eller hydroquinon.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære