loader
bg-category
Laser Hair Removal: Hvad man kan forvente

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Mens hårfjerning til vor mors generation var ret simpelt (den eneste rigtige mulighed var en god gammeldags barbermaskine), er der i dag en tilsyneladende ubegrænset måder at de-fuzz vores krop og ansigt. Vi kan slather på depilatory cream, voks, tråd, pinde og laser vores hår væk, og virkelig, hver mulighed er unik-mening, der er ingen one-size-passer-alle tilgang til at slippe af med hår. Det er et personligt valg, og nogle kvinder foretrækker måske en mulighed for den anden.

Det er vigtigt at vide, selv om der er mange muligheder for hårfjerning i weekenden, er der kun en måde at få dit kropshår fri for livet, og den måde er med hårfjerningslasere på din dermatologs kontor.

Selv om laser hårfjerning har eksisteret i et stykke tid nu (det blev rigtig populært i begyndelsen af ​​2000'erne), er mange kvinder forsigtige med det. Så for at fjerne noget af gættet, er her hvad du kan forvente, hvis du er interesseret i denne behandling:

- For det første skal du vide, Ikke alle lasere passer til alle hud- og hårtyper. Sandheden er, at ingen laser med succes kan fjerne alt hår fra hver kvinde, men hvis du finder en ekspert, vil de sandsynligvis have et par forskellige laserindstillinger, der vil fungere for dig.

- Det tager omkring 6-8 behandlinger at fjerne håret helt, afhængigt af mængden af ​​hår og hvor grov det er, siger Smithtown, NY, dermatolog Marina Peredo, MD.

- Du er nødt til at rumme aftaletider fra hinanden med omkring en måned, alt efter din situation Det kan tage et stykke tid at se de fulde resultater af laser hårfjerning.

- Det gør faktisk ondt. Mange kvinder sammenligner det med at have et gummibånd snappet på tværs af din hud. Men hej, ingen smerte, ingen gevinst. Ret?

- Det lugter faktisk. Lasering dit hår betyder opvarmning af din hud og hår, indtil den ikke har nogen chance for at reproducere. Det betyder, at det lugt hovedsageligt som brændt hår. Men hvis glat hud er, hvad du leder efter, bør lidt tid, der lugter brændt hår, ikke være for meget af et offer.

- Prisen varierer. Laser hårfjerning er dyrt hvis du sammenligner det med andre muligheder for fjernelse af hårfjerning, men husk, det er en mere permanent løsning.

- Der er ingen nedetid. Du kan få et lille bud af rødme eller bump efter behandlingssessionen, men det vil snart gå væk.

- Det virker. Efter de første behandlinger bør der være en 50-70 procent reduktion i håret, siger Washington, DC, dermatologen Elizabeth Tanzi, MD. Nogle kvinder har brug for at foretage årlige touch-ups for at være fri for uønsket hår, men noget hår, der vokser tilbage, vil være meget finere og tyndere.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer