loader
bg-category
Vis en sexigere krop til sommeren

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Gør dig klar til sport, at itty-bitty bikini kan være hård, men det er ikke umuligt. Du har måske set nogle af vores krops-perfektionstips om Goddag New York men vi har få flere insiderhemmeligheder. Uanset om du har tid til at svede din fedt væk eller er i en tidskræft og nødt til at falske den, har vi den mager på at se din slankeste og sexiest for sommeren.

Sved dit fede vækDet hårde arbejde betaler sig, og hvis du har tid til at slå på gymnastiksalen, er det dit bedste sted at starte. Men for at din træningsindsats skal være værd, skal du sørge for, at du gør de rigtige bevægelser, som omfatter både kardiovaskulære og styrketræningsøvelser. Cardio hjælper med at forbrænde uønsket fedt, mens styrketræning hjælper dig med at forbrænde flere kalorier, mens du er i ro for at tone kroppen.

En undersøgelse foretaget af Duke University Medical Center viser, at når det kommer til at bekæmpe mavebuge, aerob træning, tænker lav indvirkning, men lange intervaller for at påvirke det aerobe system. Det er din bedste indsats for at forbrænde de mest fede, fordi det forbrænder de fleste kalorier. Se ikke mere end Physique 57 til din cardio fix, som har flere steder og en samling af hjemme-dvd'er. Physique 57 er et fokuseret cardio-program af isometriske øvelser og ortopædiske strækninger, der hurtigt kan omdanne kroppen, hvilket gør denne træning til en berømthedsfavoritter. I lighed med intervalltræning anvendes ingen vægte, men din egen kropsvægt virker som modstand. De målrettede muskler er overbelastet til udmattelsespunktet. Kropet strækkes derefter til relief, hvilket også forlænger dem. Efter de første par klasser ser du en ændring, og de fulde resultater er tydelige efter otte klasser.

Som du er styrketræning, start med at lave et minuts plank poses i 3-5 minutter om dagen. Sandheden bliver fortalt, crunches vandt, gør ikke meget for at slippe af med ekstra fedt. Disse typer bevægelser virker mere på musklerne og ikke på fedtet, som som vi forklarede, skal målrettes med cardio for at forbrænde fedtet væk.

Fake et bedre kropHvis tiden ikke er på din side, er en af ​​de hurtigste og nemmeste måder at fremstå slankere med et godt solbrun. Da vi ikke kondonerer bagning i solen, er en body bronzer den måde at gå til en vellykket solløs solbrun. Før du anvender selvdanner, skal du først exfoliere de døde hudceller med en exfoliator som Yon-Ka Phyto Gel Exfoliant ($ 48). Dette giver dig en ren skifer til din solbrunte solbrændte og forbedrer tekstur af din hud. Dernæst anvende en selvdanner som St. Tropez Selv Tan Bronzing Mouse ($ 42), en letvægts, nem at anvende, mousse, der tørrer på 60 sekunder og leverer en rig, stribefri solbrun.

Slank ned kirurgiskHvis du har brug for mere end en træningsrutine og selvdanner, før du klemmer ind i din badedragt, læs videre om kirurgiske løsninger til en slankere mave.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer