loader
bg-category
Nemme Bølger til Stædigt Rigtigt Hår

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du har kronisk fint, lige hår som mig, så ved du at få dit hår til naturligvis at have lidt tekstur og bølge enten tager en meget kreativ haircut eller den handy hjælp af et krøllejern (men at holde en krølle kan være vanskelig). Sikker på, græsset er altid grønnere, og det er rart at ikke behøver at altid overveje at tørke eller stryge mit hår, men nogle gange, faktisk de fleste gange, vil jeg være i stand til at have noget krølle, eller i hvert fald nogle hoppe til mit hår. Heldigvis har Ouidad, "Dronning af Krøller" kommet for at redde mig fra mine kedelige hårdage.

Ouidads nye Wave Create Collection, som består af Sea Spray ($ 22) og Tekstur Taffy ($ 22), har med succes givet mit lige hår nogle tekstur. De to produkter, især når de bruges sammen, tilføjer så meget bølge (og endda giver massivt hårvolumen), at det ser ud til, at jeg enten blev født med perfekt rystet hår, eller at jeg har brugt den bedre halvdel af morgenen til at flirte i ocean.

Her er hvordan jeg bruger duoen til at skabe ubesværede bølger. En gang ud af bruseren tørrer jeg forsigtigt håndklædet på mit hår og så tager jeg tekstur Taffy. En lille smule af disse ting går meget langt, især hvis dit hår er fint som mit, så pas på, når du henter produktet op i dine hænder. Jeg gnider en lille dollop mellem mine hænder og mærker klæbrigheden af ​​konsistensen og ser taffy turn super white. Jeg klapper mit hoved over og scrunch produktet i mit hår fra bunden opad. Så flipper jeg mit hoved tilbage og fortsætter med at scrunch. Når det er helt fordelt, når jeg til Sea Spray. Et par pumper og lidt mere scrunching og jeg er færdig, bare sådan. Om cirka en time er mit hår typisk helt lufttørret, og jeg har smukke beachy bølger, der lugter virkelig godt også. Nu, hvis du ikke vil gå ud af huset med halvvådt hår og søger lidt mere volumen, kan du tørre dit hår med en diffusor for at komme ud af fugt.

Endelig er den bedste del - de krøller, der er skabt, ikke knappe eller sticker sammen med nogle andre produkter, jeg har prøvet. Mit hår er også stadig helt forvirret i slutningen af ​​dagen, som jeg synes at være et lille mirakel, da man får en krølle skabt med et strygejern for at blive hele dagen. Så hvis dit lige hår er på markedet for en vis bevægelse, så kig ikke længere.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære