loader
bg-category
Hurtige løsninger for en solskoldning

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Du mente ikke at, men det skete. Du har solskoldet. Bare rolig - vi er ikke på en heksejagt her. Vi kommer ikke på vores skønhedssækkeboks og fortæller dig bare hvor meget solen beskadiger din hud. Nej. Alt vi vil gøre er at tage dig med din røde hånd og fortælle hvad du skal gøre næste gang.

Først og fremmest skal du tage et køligt bad eller en brusebad. Sæt vandet til en temperatur, der er lige under lunken og slappe af i ca. 20 minutter. Det kølige vand vil lette smerten og stoppe din hud fra at blive så irriteret, siger New York dermatolog Rebecca Baxt, MD. Du må også ikke nå sæbe, badolier eller andre vaskemidler, når du vasker af. De kunne gøre problemet værre. Hvis du virkelig brænder og har blærer, der dannes på toppen af ​​din hud, skal du vælge et bad i stedet for at bruser.

Når dine 20 minutter er op og du er klar til at tørre af, skal du sørge for at lade din krop lufttørre. Gnide din hud med et håndklæde vil forværre irritationen. Derefter skal du bruge alu til din solskoldning ved at bruge fingerspidserne. "Gnid ikke" i hele vejen, som du måske med en regelmæssig lotion. Lad det være lidt goopy og fugtig på toppen af ​​forbrændingen. Dette hjælper med at forhindre, at huden tørrer ud og bliver mere irriteret, "siger Dr. Baxt.

Hvis du har et sted at være, kan du også prøve at behandle betændelsen med kortisoncreme. "Cortisone cremer indeholder en lille dosis steroider, der kan arbejde for at reducere inflammation til din solskoldning. Du kan finde lavdosis, over-the-counter rør på din lokale apotek," siger hun. Du kan også reducere rødme med disse inflammationskæmper.

Endelig drik rigeligt med vand. Solbrændinger kan dehydrere, så det er vigtigt at opveje dette ved at drikke meget vand, mens du genvinder. Mål for 8 glas vand om dagen.

Og for at sikre, at dette aldrig sker igen, så tjek hvordan du vælger den bedste solcreme og overveje at tage noget D-vitamin, hvis du solbrænder let for din bedste sommerhud.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære