loader
bg-category
Isla Fisher omfavner hendes post-baby body

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Normalt er Isla Fisher stærkt stramt om sit personlige liv. For eksempel holdt hun sin anden datter Elula navn en hemmelighed i nogen tid efter fødslen. Men for nylig, Den store Gatsby stjernen åbnede om, hvordan hendes graviditeter har ændret sin krop.

For at tabe de 65 pund, hun fik i løbet af sin første graviditet (takket være den osteapasta, hun spiste for at lette sin morgesygdom) arbejdede Fisher tre gange om ugen med en personlig træner. Og med sin anden graviditet tabte hun de 70 pund hun fik ved amning, vandreture og lejlighedsvis arbejder med en træner.

Efter at have tabt vægten praktiserer hun nu yoga fem gange om ugen for at bevare sin krop og hjælpe hende med stress. Mind og krop øvelser som yoga, Pilates og meditation anbefales af West Orange, NJ, plastikkirurg Moktar Asaadi, MD, for mødre søger at få deres præ-baby krop tilbage. "De hjælper din krop og neutraliserer stresset i det daglige liv. Patienter, der regelmæssigt udøver, har bedre hud, bedre muskelton og endda deres fedt er sundere. "

Fisher siger dog, at hun aldrig får en flad mave igen, noget som mange mødre kan forholde sig til. Men hun er okay med det. "Selv om det aldrig bliver fladt igen, er det stadig min favorit, fordi det minder om min største præstation: mine babyer," siger hun.

For kvinder, der ikke er helt tilfredse med deres babyer efter maven, er der kirurgiske muligheder. "Når amning er afsluttet, og en behagelig og stabil vægt opnås, vil efter graviditetsfiguren sandsynligvis kræve genoprettende eller korrigerende kirurgi for at genoprette noget tæt på før graviditetstilstanden", siger Las Vegas plastikkirurg Mary Herte, MD.

Kvinder plejer kun at have en abdominoplasti (eller mavesæk) for at fjerne overskydende hud og nulstille navlen tilbage til, hvor den hører til. Ofte bruges liposuction til at forbedre det samlede resultat.

"Den mest væsentlige del af abdominoplastik til de fleste kvinder er muskelreparationen for at bringe rektus abdominus muskel eller sidde muskler tilbage i position," siger Dr. Herte. "Plicering af denne muskel, eller pleating det, fladder og firmaer maven, forbyder postgraviditeten 'Buddha maven' og gør det muligt at effektivt træne ud efterfølgende for at øge tone og styrke og til tider endda opnå en six-pack."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære