loader
bg-category
4 Essential Skin Care Ingredients for 2015

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ud med det gamle, ind i det nye: Det nye år bringer altid de næste store ting i skønhed, og på ingen arena er det så tydeligt som verden af ​​hudpleje ingredienser. Men inden du bytter dine halvtømmerflasker til "noget bedre" her er fire ingrediensinnovationer, der har fascineret os:

Bemotrizinol

Se efter hele det aktive solcreme ingrediens spektrum for at gennemgå nogle ændringer i løbet af første halvdel af 2015, takket være præsident Obamas underskrivelse af Sunscreen Innovation Act i slutningen af ​​sidste år. I henhold til loven skal FDA og Kongressen foretage en gennemgang (og eventuelt OK) af alle solcreme-aktivister, der venter i køen til godkendelse - som specifikt indeholder otte solcreme-applikationer, der har været i denne "backlog limbo" for 12 plus år. (FDA har ikke godkendt en ny solkrem-ingrediens, siden 1990'erne!) En af de ingredienser, som vi er mest begejstret for: Bemotrizinol, en kemisk solcreme, der absorberer både UVA- og UVB-stråler og har den ekstra bonus af være mere fotostabil end lignende ingredienser i sin kategori (den er i øjeblikket godkendt til brug i Europa og Australien, og hvis det er okay, kan det springe op i amerikanske produkter allerede i sommermånederne).

Chia Frøolie

Chia frøens vildt ser ud til, at det går endnu flere gangbustere i år, da det stiger fra sin plads som et tillæg i din smoothie og vinder popularitet i hudplejeverdenen - især i den økologiske og naturlige sektor. Selvom ingrediensen ikke er helt ny, ser den fedtsyrerige olie ud som om det vil være en seriøs konkurrent for de største fakturaer med de andre store botaniske stoffer (argan og druesaft til startere), som nyheder fra producenten MayaChia, rapporter nogle lovende fordele bag den: Det giver 30 procent mere antioxidantkraft end blåbær, er fyldt med den højeste koncentration af fedtsyrer fra enhver plantekilde og er superrich i essentielle mineraler. "Det er også fantastisk til hydrering og strækmærker", siger Hollywood, FL, dermatolog Gary Goldfaden, MD, der tilføjer, at olietendensen generelt vil fortsætte med at hente fart i det kommende år.

skullcap

Fortsat med den botaniske boom kommer skullcap, et hudbeskyttende rodekstrakt, der er en blomstrende del af mintfamilien - og en nøgle østlig lægemiddelkryddeurte. "Skullcap har vel dokumenterede antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber," forklarer Redding, CA, dermatologen Craig Kraffert, MD og formand for Amarte hudpleje, et mærke, der bruger ingrediens. Derudover har skullcap lyseffekter, og ifølge Dr. Kaffert kan der også være potentielle kræftfremkaldende virkninger.

Fulvinsyre

Populær i Australien og Kina, se efter fulvinsyre, der rammer flere amerikanske tilgængelige produkter i år. En uber-potent antioxidant, ingrediensen prale af et væld af vitaminer, mineraler og flavonoider. Derudover tyder nogle undersøgelser på, at det har anti-aging egenskaber og kan have nogle konsekvenser for at hjælpe med hydrering, og endda eksem.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer