loader
bg-category
Skummelk må ikke være det bedste valg

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

For at forhindre vægtforøgelse tager vi altid konstant beslutninger om, hvad vi spiser. Vi er tiltrukket af etiketter, der siger fedtfri og lav kalorieindhold som møller til flammen, men er disse fødevarer og drikkevarer virkelig det bedste valg? Det viser sig, at når det kommer til skummetmælk, siger en undersøgelse nej.

En ny undersøgelse offentliggjort i Sygdomsarkiv i barndommen fandt, at skummet og fedtfattige mælkeindstillinger ikke virkelig bidrog til vægttab så meget som tidligere troet. Denne konklusion går imod den tilsyneladende sans fornuft, at drikkemælk med færre kalorier ville forhindre barndomsvægt. Faktisk viste andre undersøgelser, at børn, der drikker skummetmælk, plejer at være tungere end dem, der har drukket fuldmælk.

"Vores oprindelige hypotese var, at børn, der drak fedmælk, enten fuldmælk eller to procent, ville være tungere, fordi de brugte mere mættede fedtkalorier," siger Mark Daniel DeBoer, lektor i pædiatrisk endokrinologi ved University of Virginia School af medicin. "Vi var meget overraskede, da vi så på dataene, og det var meget klart, at inden for ethnicity og i alle socioøkonomiske lag, at det faktisk var det modsatte, at børn, der drak skummetmælk og en procent var tungere end dem, der drak to procent og hele. "

En teori er, at børn, der forbruges en procent eller skummel mælk, bare var mere tilbøjelige til at forbruge flere kalorier i det hele taget. En anden mulighed er, at fedtindholdet i fuldmælk hjalp børnene til at føle sig fyldigere længere, hvilket gør dem mere tilbøjelige til at forbruge mindre kalorier.

Men denne undersøgelse er ikke uden at det er skeptikere. Nogle siger, at siden undersøgelsen var helt afhængig af forældrenes rapporter om, hvad deres børn drak, er det ikke helt pålideligt. Mere detaljerede undersøgelser, der ser på sammenhængen mellem mælk og vægtforøgelse, er nødvendige for at male et klarere billede.

"Den store advarsel her er, at hvis du kunne holde resten af ​​din kost nøjagtig det samme, skifte fra fuldmælk til skummetmælk skal kunne reducere dit samlede antal kalorier, men de eksisterer ikke isoleret" siger DeBoer. "Jeg tror, ​​at man går tilbage og tænker hvilke strategier til at bekæmpe vægt skal være effektive er et vigtigt skridt. Jeg tror, ​​at vi bør se på dette igen, helt sikkert med mere detaljerede randomiserede undersøgelser."

Hvilken slags mælk drikker du? Har du prøvet kefir (vi hører, det var Cleopatras komplextionshemmelighed) eller andre alternativer til mælkemælk?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære