loader
bg-category
Styling Tips til Tyndt hår

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Der er mange årsager til, at du måske mister dit hår. Fra genetik til dårlig ernæring, til hormon ubalancer og endda overfarvning, er tyndere hår et alt for almindeligt problem. Så almindelig, at kvinder nu udgør 40 procent af de mennesker, der lider af hårtab. Hvad der engang var et menneskes problem er nu en meget reel bekymring for kvinder over hele landet.

At forstå hårtab kan være svært. Der er selvfølgelig mulighed for at bekæmpe tyndere hår, men i mellemtiden kan du også prøve styling tricks for at få håret til at se tykkere ud. Først overveje at få et hårklipp. Kortere hår ser naturligvis mere ud end længere hår. "Tyndt hår kan se stilfuldt, især et kort hårklipp, som kan bidrage til at skabe illusionen om fylde," siger Farouk Systems kreative kunstner Danielle Bucco-Regazzi. "Når der er for fint eller fortyndet hår for lang tid, har det tendens til at se livløst og fladt for fuld volumen med stablet eller flerlags frisyre."

Styling produkter kan også være meget nyttige i faking fylde. "Sørg for at investere i en stor mousse til blødtørring-for-tørt hår 85 procent ved hjælp af en lille til mellemrund børste og begynde styling fra rodområdet for at maksimere volumen," siger hun.

En anden måde at skabe udseendet af fyldigere hår er med hårfarve. "Lys op", siger hun. "Du behøver ikke at blonde, men spørg din stylist for simple accent højdepunkter i kroneområdet. Hvis din bundfarve er mørkere, vil den forbedre tyndningen i hovedbunden. Accent højdepunkter vil skabe dybde og dimension, fordi lysere hårniveauer har tendens til at fokusere ud fra udtyndingsområder. "

Endelig er clip-in-udvidelser også nyttige. Se denne video for at se, hvordan du får 16 forskellige frisurer med to klip-in-hårforlængelser.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer