loader
bg-category
Vedligeholde Juice Cleanse resultater med en levering kost

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du nogensinde har overvejet at gøre en saftrensning, kan du først tænke på, hvad du skal gøre, efter at du har rystet din krop af alle dets toksiner, tabt et par ekstra pund og opnået en klarere hud. Når alt kommer til alt, ønsker du ikke at fortryde alle disse kropsoprettende fordele og vende tilbage til de dårlige vaner, der sætter dig i brug for en rensning (eller disse spa-detox-programmer) i første omgang.

DeliverLeans rå veganske kok Alina Zhukovskaya, forklarer, "Efter at have oplevet en væskeudrensning, skal dit fordøjelsessystem være veloprustet og skal derfor introduceres til kogte fødevarer langsomt. For at holde resultaterne af din detox langsigtede, skal du starte med let fordøjede fødevarer først for at opvarme dit system til mere komplekse måltider. "

Efter en saftrensning foreslår Zhukovskaya at starte med en 100 procent vegansk kost i omkring en uge før genindførelse af kogte magert animalske proteiner som æg, fisk og fjerkræ, på eller omkring dag otte efterrensning. "Årsagen til, at vi vil have det meste af maden her rå er, fordi det er fyldt med enzymer og vitaminer, som igen vil give dig deres levende energi. Når mad er kogt med varme, går mange af vigtige næringsstoffer tabt, og derfor kan din krop blive undernæret, selv når du spiser store måltider. "En af vores egne redaktører gik bare veganer, læs, hvordan det har ændret hendes hud.

Forståelse af portioner og vigtigheden af ​​friske ingredienser er afgørende for at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger om, hvad du spiser. Men for dem, der fører en hektisk livsstil, er det ikke altid let at træffe gode beslutninger, når man skal spise på farten. Og selv efter en rensning er det ofte lettere at grave tilbage til gamle vaner. Det er her, hvor fødevarerne kommer ind. Leveringsdismåltider er delstyrede, tilberedt med sunde ingredienser og perfekt til dem, der altid er på farten, hvilket giver en nem mulighed for at hjælpe dig med at overgå til en sundere livsstil.

Vil du læse mere om saftrensninger? Vi tager et dybtgående kig på "The Great Juice Cleansing Debate" i vores kommende sommer udgave af NewBeauty!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer