loader
bg-category
Vanquish: En smertefri fedtmelter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sommeren nærmer sig hurtigt, og det betyder, at de bikinier lurer i skuffen (cue Jaws musik). For at forberede, ramte mange af os på gymnastiksalen og begyndte at bytte vores burgere til salater, men nogle gange har vi brug for lidt ekstra hjælp. Mens der er mange invasive og ikke-invasive behandlinger derude, er der en fedtmelter, der kan zap dit uønskede fedt uden at røre ved din krop.

En ny enhed kaldet Vanquish, der lover at hjælpe dig med at slippe af med uønsket fedt, vil snart blive gjort tilgængeligt. Denne tjekkisk fremstillede enhed kræver fire 30-minutters sessioner fordelt om ugen fra hinanden for at se resultater. Patienten ligger bare under maskinen, mens sensorerne læser deres kropsfedt for at bestemme det krævede energiniveau. Derefter hærger fokusfrekvensfrekvensen huden til 101 grader, og den underliggende fedt til 120 grader for at hjælpe med at eliminere fedtceller.

Men nok om hvordan det virker, hvad vi virkelig vil vide er, gør det virker? En undersøgelse foretaget af producenten, BLT Aesthetics, viste, at patienterne så synlige resultater efter en session. Efter alle fire sessioner blev 59 procent af abdominal fedt ødelagt, og patienter tabte enten to eller tre inches rundt om deres talje. Endnu bedre, disse resultater er også langvarige, fordi enheden dræber hele fedtcellen i stedet for bare fedtet i cellen som andre enheder.

Har vi nævnt det er også smertefrit? Dem, der allerede har oplevet enheden, har sagt, at det bare giver en varm fornemmelse. Test viste ingen tegn på nervesmerter eller skade på huden, hårsækkene, muskler eller organer. Så udover fedtforløb er den eneste bivirkning kun få dage med mild rødme og hævelse.

Det anslås at koste omkring $ 2.000 for fire sessioner, når det bliver tilgængeligt i september. Vil du prøve det?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer