loader
bg-category
De 5 mest populære plastikkirurgiske procedurer i Asien

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Asiatiske kvinder er ikke fremmede for plastikkirurgi. Faktisk henviser de til rhinoplastik og blepharoplasty som "det grundlæggende", fordi de er så udbredt, at ingen smadrer et øje, hvis man har haft en eller begge dele. "Asier søger plastikkirurgi, fordi de vil have mere af et westerniseret udseende, der ses hos amerikanere," siger Troy, MI plastikkirurg Anthony Youn, MD. "I mange asiatiske lande betragtes kvinder med stærke kæbeklyder, maskulinske panden og knogler på næsen for hårde, og giver kvinder et stædigt eller ubehageligt udseende," siger San Jose, CA, ansigtsplastikkirurg Chase Lay, MD. Læs videre for de 5 mest populære plastikkirurgiske procedurer udført i Asien:

Dobbelt øjenlåg blepharoplastyAsiatiske blepharoplasty-patienter søger proceduren med den primære hensigt at have deres øjne lavet rounder og mere defineret, mens de stadig opretholder nogle af deres asiatiske egenskaber. "En af de mest populære procedurer udført på asiatiske kvinder er øjenlåg kirurgi. En så stor procentdel af asiater er født uden en fold eller folder i det øvre låg, som de virkelig vil have, "siger Dr. Youn. Der er mange forskellige måder at denne procedure er færdig. "Nogle har medtaget suturteknikken, som i det væsentlige dyner en crease på plads," siger Dr. Lay. "Eller en krone brænder i øjnene med en varm nål, der skaber arvæv, der kontraherer og gør en krølle."

Kæbeklædning, aka V-line kæbekirurgiAsiatiske kvinder handler om en blød kæbe og vil gå i nogen længde for at opnå det. "Et ovalt formet eller V-formet ansigt er altid blevet betragtet som attraktivt, blødt og feminint," siger Dr. Lay. En tilgang omfatter et snit i hårlinjen lige over øret og en anden i kindbenet. "I min praksis bruger jeg en speciel ensidig boretræ, der er mindre invasiv til at nå kæben og kindbenet." Proceduren, som er ekstremt invasiv, kræver op til en måned helbredende tid, men resultaterne siges at være fremragende, når gjort rigtigt, hvilket giver et næsten barnligt og engelsindslag.

RhinoplastyAsiater søger rhinoplastik-det rækker som en af ​​de mest udførte operationer der-mere end nogen anden kirurgisk procedure. Genetisk har asiater flad, brede næse, som mest ønsker at være smalere med mere fremspring. "Vi kan øge broen for at give den en god profil fra sidevisningen samt mere definition og skygge fra en forfra. Støtte kan tilføjes til spidsen for at give øget definition til spidsen selv med bruskransplantation, "siger Dr. Lay. "Og vi kan reducere næsens bund (dette gøres almindeligvis) for at fjerne noget af næseborens bredde og flaring."

Kalve ReduktionEn stor procentdel af asiatiske kvinder er generet af massen i deres kalve. For at reducere udseendet af et ben, der er for muskulært eller for kortt, kan plastikkirurger injicere musklerne med Botox, blokere nerveen med radiofrekvensenergiablation eller endda skære musklerne - alle disse metoder tynder ud af kalven og gør benene se længere ud.

Den permanente smil / smilespidsAsiatiske kvinder føler, at når de ydre hjørner af munden optrer (i modsætning til at vende nedad), kommer de på tværs af at være lykkeligere. Kendt som Smile Lipt, er denne kirurgiske procedure gjort for at løfte og krølle munden. Ansigtsmusklerne, der understøtter munden, manipuleres på en sådan måde, at de styrkes for at give en permanent løft. Selvom patienten ikke smiler, vil munden altid vises som den er.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære