loader
bg-category
Hvilken rensning er rigtig for dig?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Følelse træg, kedelig og ude af kontakt? Måske skal du prøve en rensning. Mange renser kan hjælpe dig med at rydde ud i toksiner og øge energi. Men med alle renser derude bliver det lidt forvirrende. Hvis du ikke er sikker på, hvad der passer til dig, tag denne quiz, vi lånte fra Juice Cleanse Reset Diet, af Lori Kenyon Farley og Marra St. Clair.

Træner du?

A. Jeg træner tre til fem gange om ugenB. Jeg passer intermitterende i træning, når min tidsplan tillader det, mindst en eller to gange om ugen.C. Jeg arbejder ikke ud, men mit job og liv holder mig ret aktiv.D. Jeg fører en meget stillesiddende livsstil.

Hvor mange gange drikker du alkohol om ugen?

A. Jeg drikker ikke alkohol.B. Kun ved særlige lejligheder.C. Jeg forsøger at begrænse mit drikke til weekenderne frem for i løbet af ugen.D. Jeg har et par drinks mest aftenmiddag.

Hvor ofte drikker du vand?

A. Jeg er aldrig uden den.B. Jeg har et par briller om dagen.C. En gang imellem, men jeg perferer andre drikkevarer.D. Næsten aldrig, kun når jeg ikke har andre valg.

Hvordan spiser du slik som kager, slik eller kager?

A. Jeg spiser aldrig sukker.B. Ved særlige lejligheder.C. En eller to gange om ugen.D. Mindst en gang om dagen.

Hvor mange kopper kaffe drikker du om dagen?

A. Jeg drikker aldrig kaffe.B. to eller tre gange om ugenC. Jeg har en kop kaffe hver morgen.D. Flere hele dagen.

Hvordan har du det med din nuværende vægt?

A. Jeg er på eller inden for fem pund af min ideelle vægt.B. Jeg kan ikke synes at miste de sidste ti pund.C. Jeg synes at kæmpe og yo-yo med en tyve pund swing.D. Jeg er 30 eller flere pund overvægtige.

Hvor ofte spiser du frugter og grøntsager?

A. Aldrig indeholder hvert måltid frugt eller grøntsager.B. Jeg spiser en eller anden form for frugt eller grøntsag hver dag.C. Jeg spiser sjældent frugt eller grøntsager.D. Jeg kan bare ikke lide grøntsager.

Hvor ofte spiser du sodavand (herunder kost) og energidrikke?

A. Aldrig.B. En gang imellem som en godbid.C. En hver dag.D. Mere end to hverdag.

For at score skal du tilføje antallet af A-, B-, C- og D-svar. Hvis du har:

For det meste A er du type 1 For det meste B er du type 2For det meste C er du type 3For det meste D's, er du type 4

Type 1: Du er den sundheds-entusiast, der er kommet væk og har brug for at nulstille din normale sunde spisning. For dig vil Juice Cleanse Diet mere om at nulstille dine smagsløg og din holdning

Type 2: Du er weekendkriggeren, der har tendens til at spise godt i løbet af ugen og forkæl dig i weekenden, men du skal nulstille for at gøre mere konsekvent sunde valg.

Type 3: Du er den gennemsnitlige person, der spiser standard amerikansk kost (SAD), som er en kost, der er høj i forarbejdede fødevarer og animalske fedtstoffer, og lavt i fiber, komplekse kulhydrater og plantebaserede fødevarer. Du vil gerne nulstille din holdning, energi niveau, smagsløg og fordøjelsessystem, og måske din vægt og skønhed også.

Type 4: Du er junk-food junkie, der har brug for helt at overhale din kost og nulstille til et sundere liv. Du vil opdage, at du måske skal nulstille din holdning, energiniveau, stofskifte, smagsløg, fordøjelsessystem, skønhed og vægt.

Du kan tage den fulde quiz i Juice Cleanse Reset Diet. For information om køb af bogen (og for en rensning der passer til dine behov), gå til RitualCleanse.com.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer