loader
bg-category
Se bedre ud i en lav-cut top

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Manglende spaltning og størrelse og placering af dine bryster er grundene til, at du måske ikke udfylder en hals som du ønsker. Las Vegas plastikkirurg Mike Edwards, MD, siger: "Jeg ser en række kvinder, der siger, at de er selvbevidste om deres bh størrelse, fordi de ikke er proportionerlige. En fælles kommentar efter brystforstørrelse kirurgi er, at de føler sig bedre i deres tøj. "Ligegyldigt din bekymring i en lav-cut top, er der trin, du kan tage for at genvinde din tillid til en stødende hals.

Manglende spaltningUanset om du ønsker at tiltrække eller forringe dine naturlige aktiver, er en god passende bra det bedste sted at starte for øjeblikkelige resultater. På trods af at den rigtige bh-det er en push-up, løfte eller reducere bh-kan give dine bryster en bedre form, kan de øjeblikkelige resultater gøre en verden med forskel i hvordan du ser i dit tøj.

Små brysterNår push-up bh'er gør lidt for at opnå det udseende, du går efter, er noget mere permanent, som implantater, det eneste valg. "Jeg ser mange kvinder, der søger brystforstørrelse, selv om de tager meget godt vare på sig selv med kost og motion og har gode tal. Patienter fortæller mig selv, at en beskeden forøgelse giver dem mulighed for at føle sig mere feminin i nogle tilfælde. "Siger Dr. Edwards.

Med muligheder for at forstørre dine brystlignende silikone eller saltvandimplantater eller fedt (som stadig er eksperimentelle) -nøglen til et naturligt udseende er at vælge den passende størrelse og profil for din krop. "Jeg har mine patienter forsøger på en sportsbh med implantater for at få en ide om, hvordan de kan se ud som postoperation," tilføjer Dr. Edwards.

Saggy BreastsBryst, der er for store til din ramme, kan ikke kun være en fysisk byrde og forårsage smerte, de kan også mangle form og spaltning og se slurvet i toppe, der bringer opmærksomheden på brystet. "At skabe smuk spaltning er ikke så let som du tror. Jo mere kistebenet rager væk fra kroppen, og jo mere lateralt placerede ens bryster begynder med, jo mindre spaltning, der kan skabes. Placeringen af ​​brysterne dikterer mængden af ​​spaltning på brystet, "forklarer New York plastikkirurg Alan Matarasso, MD.

Med en traditionel brystreduktion fjernes overskydende fedt og væv gennem et snit, som efterlader et ar fra brystvorten til brystets krølle og / eller et cirkulært ar omkring brystvorten, så nogle plastikkirurger foretrækker at reducere brysterne med fedtsugning. Fordelen: mindre omfattende ar. Men ikke alle er en kandidat. "Der skal være den rigtige mængde fedt, som kun kan bestemmes af en plastikkirurg, der ved hvad man skal kigge efter. Hvis brysterne er glandulære, bliver det ikke en succes, "siger Dr. Matarasso.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer