loader
bg-category
Tre frisør-godkendte produkter til krøller

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nyheds Flash! Kvinder med krøllet hår bruger dobbelt så meget på hårprodukter end kvinder med lige hår ifølge en rapport fra TextureMedia. Men det virkelige spørgsmål her er-er produkterne det værd? For at hjælpe vores dejlige krøllede gals gør de bedste valg, spurgte vi frisurer om deres yndlingsprodukter til krøllet hår.

Dove Nourishing Oil Care Anti-Frizz Serum ($7) "Jeg finder, at krøllet hår har brug for den mest opmærksomhed, så jeg fortæller mine kunder at tage ekstra særlig pleje af det og bruge et let serum som Dove Nourishing Oil Care Anti-Frizz Serum lige efter brusebadet og lad krøllerne tørre naturligt, "Siger kendte frisør Mark Townsend. "Dette serum indeholder naturlige mandel- og kokosolier, der giver krøllet hår meget tiltrængt ekstra fugt og skinne uden at veje det ned."

DevaCurl No-Poo ($19)"Piger med meget tykt krøllet hår har nogle gange svært ved at shampoo med en regelmæssig formulering, da det dehydrerer krøller, der lader dem se og føle sig frizzy og tørre", siger Warren-Tricomi frisør Marc Mena. "Derfor elsker jeg DevaCurl No-Poo. Det er et shampoo-alternativ, der er super-fugtgivende, renser og hydrater hovedbunden til hoppende, sunde krøller. Du vil ikke engang savne skummet! "

Ojon Rare Blend Protecting Mist ($27)"Sjælden Blend Protecting Mist tilføjer hydrering, der er afgørende for forudsigelig krøldannelse. Det reducerer også frizz og fungerer som en anden dags genopfriskning," siger kendte frisør Gwynne Mims. "Det er også perfekt at holde i din pung eller på kontoret for at opdatere krøller på farten!"

Hvad er dit nummer-et produkt til krøller?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer